#7 drive use bar missing

v1.3
open
artArmin
Interface (10)
5
2012-10-10
2007-12-01
Anonymous
No

drives are shown in my computer folder but useage bar are missing.
(win xp sp1 pt_br/ 512 mb ram, duron 1.3 ghz, vdt 1.3.0.123)

dfr_uesb@yahoo.com.br

Discussion

  • Nobody/Anonymous

    screenshot

     
  • Nobody/Anonymous

    Logged In: NO

    same here... using v1.3 for the first time. I have 4 partitions, and 3 physical drives. Of C, D, F, H, and V... only C and D show a bar. H is a maxtor III external drive.

     
  • artArmin

    artArmin - 2007-12-08

    Logged In: YES
    user_id=1537609
    Originator: NO

    Dear users,

    Thank you for your comment. I'll look into it.

    Armin.

     
  • mara-

    mara- - 2007-12-28

    Logged In: YES
    user_id=1907716
    Originator: NO

    Same problem here too. I have 3 partitions and only two bars are showing. I'm using Vista Drive 1.3 and I have XP SP2.

     
  • Nobody/Anonymous

    Logged In: NO

    Got the same thing here v1.3 and wont uninstall properly. NEEDS
    MORE WORK!

     
  • Nobody/Anonymous

    Logged In: NO

    Have same problem. Can see the drive icon but it doesn't have a bar below it. My setup is RAID5 using five Samsung 400Gb internal SATA II disks with a single partition. XP SP2. I'm using IconPackager and UberIcon software to customise my system icons but I don't see how this could prevent the bar from showing if the drive icon is visible. Btw, it works great on my other PC!

     

Log in to post a comment.

Get latest updates about Open Source Projects, Conferences and News.

Sign up for the SourceForge newsletter:

JavaScript is required for this form.





No, thanks