#930 Footnote numbering does not consider ulink footnotes

closed-fixed
nobody
XSL (1066)
5
2007-09-05
2007-08-21
Kevin Yank
No

The fix to bug 1669601 has broken footnote numbering when ulink footnotes are present. This is caused by a simple XPath syntax error on line 93 of fo/footnote.xsl:

[ulink.show != 0]

should be

[$ulink.show != 0]

This change corrects the problem completely, while maintaining the fix for bug 1669601.

Discussion

  • Mauritz Jeanson

    Mauritz Jeanson - 2007-08-21
    • status: open --> pending-fixed
     
  • Mauritz Jeanson

    Mauritz Jeanson - 2007-08-21

    Logged In: YES
    user_id=582041
    Originator: NO

    A fix for this issue has been added to the current codebase.
    Please test the fix with the latest snapshot from:

    http://docbook.sourceforge.net/snapshots/

     
  • Mauritz Jeanson

    Mauritz Jeanson - 2007-08-21

    Logged In: YES
    user_id=582041
    Originator: NO

    A fix for this issue has been added to the current codebase.
    Please test the fix with the latest snapshot from:

    http://docbook.sourceforge.net/snapshots/

     
  • SourceForge Robot

    Logged In: YES
    user_id=1312539
    Originator: NO

    This Tracker item was closed automatically by the system. It was
    previously set to a Pending status, and the original submitter
    did not respond within 14 days (the time period specified by
    the administrator of this Tracker).

     
  • SourceForge Robot

    • status: pending-fixed --> closed-fixed
     

Log in to post a comment.

Get latest updates about Open Source Projects, Conferences and News.

Sign up for the SourceForge newsletter:

JavaScript is required for this form.





No, thanks