Performance/Memory doesn't work

Help
2008-05-19
2013-04-05
  • Javier Lopez

    Javier Lopez - 2008-05-19

    When I choose Performance/Memory I get no results. Analyzing the query it appears to be a pair of commas the reason of the failure :
    SELECT DBPARTITIONNUM, DB_NAME, CONFIG_MB, ((CUR_MB/13183,8750000000)*100), CUR_MB, ((HIGH_MB/12570,0000000000)*100), POOL_ID, POOL_SECONDARY_ID, HIGH_MB, SNAPSHOT_TIMESTAMP FROM TABLE (SELECT DBPARTITIONNUM, DB_NAME, DECIMAL(POOL_CONFIG_SIZE/1024.0/1024.0,10,2) AS CONFIG_MB, DECIMAL(POOL_CUR_SIZE/1024.0/1024.0,10,2) AS CUR_MB, POOL_ID, POOL_SECONDARY_ID, DECIMAL(POOL_WATERMARK/1024.0/1024.0,10,2) AS HIGH_MB, SNAPSHOT_TIMESTAMP FROM SYSIBMADM.SNAPDB_MEMORY_POOL ORDER BY POOL_CUR_SIZE DESC) AS DB_MEMORY_POOL  ORDER BY  CUR_MB DESC

    Changing commas by decimal points in "13183,8750000000" and "12570,0000000000" and executing the query I get results. Is that correct? Where can I correct the bug?
    Thanks.

     
    • Matthew Vandenbussche

      Hi,

      My guess is that in your language settings "," is set to be your decimal place separator. This could be in your O/S on the server or client, the web browser, or in PHP's settings. Unfortunately I have no idea where this could be.

      If this is a general issue that you would liked fixed (e.g. have the program internationalized, open a bug report and a request on the form if I get enough interest I will look in to it. At this time it is not a high priority)

      Regards,
      Matthew

       

Log in to post a comment.