#4 WinXP SP2 - DB Error

closed
nobody
None
5
2005-10-20
2005-09-23
IzualCo
No

Hi, we have 15 PCs in the cyber, half with SP2.

In this SP2 PCs, cybera client can't connect the server
automatically and when can connect (manually) don't
work fine, there's a lag for validating the client or pop a
window requesting the administrator. We had tried
disabling the WFirewall but only connect automatically
to the server, the lags continue for the validation
process.

Also with some clients, we have a problem with the time
in their accounts, because in some cases it changes
ramdonly and appears a lot of time in their remaining
times; this bug happen when the client try to connect in
the SP2 PCs and have no response, then they goes to
the SP1 PCs and have successful login with the
increased remaining time.

Thanks.

Discussion

  • Nobody/Anonymous

    Logged In: NO

    cybserv 050921.110610.656 -
    modFunctions.subUpdateUISelectedCardError: #5 | Invalid
    procedure call or argument | cybserv
    cybserv 050921.110610.656 -
    frmMain.fxgCards_RowColChangeError: #4646 | Invalid
    procedure call or argument |
    modFunctions.subUpdateUISelectedCardError

    this is a bug.
    thanks

     
  • Favio

    Favio - 2005-10-06

    Logged In: YES
    user_id=1347670

    we have 10 PCs in the cyber, and I have the same error.
    Help me please.

    Sorry I dont speak english

    FAVIO MARTINEZ GOMEZ
    Barranquilla COLOMBIA

     
  • Samuel Monsarrat

    Logged In: YES
    user_id=1111623

    Whe you say :
    <snip>
    when the client try to connect in
    the SP2 PCs and have no response, then they goes to
    the SP1 PCs and have successful login with the
    increased remaining time.
    </snip>
    what do you mean by "no response" ? Once this has happened
    can you see the increase in remaining time on the server
    BEFORE they connect with annother PC?

     
  • Samuel Monsarrat

    Logged In: YES
    user_id=1111623

    This bug should be resolved by folowing the procedure in:
    https://sourceforge.net/forum/message.php?msg_id=3390376
    It seems that this a network adapter problem.
    I will also try and see if I can find a way to stop this
    behaviour in Cybera but I do not have any PC that have this
    problem at my disposal for testing.

     
  • Samuel Monsarrat

    • status: open --> pending
     
  • IzualCo

    IzualCo - 2005-10-20
    • status: pending --> open
     
  • Samuel Monsarrat

    • status: open --> closed
     

Log in to post a comment.

Get latest updates about Open Source Projects, Conferences and News.

Sign up for the SourceForge newsletter:

JavaScript is required for this form.





No, thanks