#3334 Wrong language of splash screen

R2.5.3
closed-works-for-me
5
2006-01-10
2006-01-07
No

Using 253b of 2006-01-07.

When starting the client, a splash screen with a coffee
cup comes up. It used to say 'compiere erp & crm
Loading ...'.

But now it says 'compiere erp & crm Laganje ...' or
something like that. Can we please have it back in English?

Discussion

  • Jorg Janke

    Jorg Janke - 2006-01-07
    • labels: 362041 -->
    • milestone: 537589 --> 537588
    • assigned_to: kmpink --> nobody
     
  • Jorg Janke

    Jorg Janke - 2006-01-07

    Logged In: YES
    user_id=87038

    Actually not a bug.
    The initial Splash is hardcoded as "Loading ..." then after
    connection to the database the text is changed to the
    Message "Loading" - based on the language
    selected/available. So check in the Message window what
    you have there for "Loading".

     
  • Jorg Janke

    Jorg Janke - 2006-01-07
    • milestone: 537588 --> R2.5.3
    • assigned_to: nobody --> jjanke
     
  • Jorg Janke

    Jorg Janke - 2006-01-07

    Logged In: YES
    user_id=87038

    *** Status set to PENDING *** If the issue solved, please CLOSE
    this request - otherwise set the status back to OPEN (we only
    check OPEN items). If there is no reaction within a week, the
    system will automatically CLOSE it. To speed up response time,
    you may want to consider a support agreement.
    ***

     
  • Jorg Janke

    Jorg Janke - 2006-01-07
    • labels: --> Functional Problem (how to ..)
    • status: open --> pending-works-for-me
     
  • Christians, Stefan Mr.

    Logged In: YES
    user_id=835286

    That is the way I would expect it to be.

    But it seems the initial splash is hardcoded as 'Nalaganje',
    and only after connecting to the database (I have selected
    English as language) it changes to 'Loading'.

     
  • Christians, Stefan Mr.

    • status: pending-works-for-me --> open-works-for-me
     
  • Jorg Janke

    Jorg Janke - 2006-01-08

    Logged In: YES
    user_id=87038

    It's hardcoded to "Loading ..." - Splash.java line 41

     
  • Jorg Janke

    Jorg Janke - 2006-01-08
    • status: open-works-for-me --> pending-works-for-me
     
  • Christians, Stefan Mr.

    Logged In: YES
    user_id=835286

    Thanks for pointing out which file it is.

    I have the feeling your development environment and the CVS
    on sourceforge are out of sync.

    Up to revision 1.7 on 2005-09-16, line 41 of Splash.java
    says 'Loading...'.

    In revision 1.8 dated 2006-01-04, it says 'Nalaganje...'.

    So 'Nalaganje' is hard-coded. Can you please change it back
    to 'Loading'.

    Thank you.

     
  • Christians, Stefan Mr.

    • status: pending-works-for-me --> open-works-for-me
     
  • Jorg Janke

    Jorg Janke - 2006-01-09
    • status: open-works-for-me --> pending-works-for-me
     
  • Jorg Janke

    Jorg Janke - 2006-01-09

    Logged In: YES
    user_id=87038

    Sorry about that - I sent agenda_gm a "don't do that ever
    again".

     
  • Christians, Stefan Mr.

    • status: pending-works-for-me --> closed-works-for-me
     

Log in to post a comment.