#18 Missing attribute in the mayascii module

Bug
closed
Modules (11)
5
2008-09-19
2008-09-19
No

There is a missing possible flag for the "setAttr" command : cb (channelBox). This cause a syntax error at the file reading time.

Discussion

  • Hubert Maston

    Hubert Maston - 2008-09-19

    Corrected python script

     
  • Matthias Baas

    Matthias Baas - 2008-09-19

    Thanks for the bug report!
    I have just committed a fix for this (rev 259). If you can run the version in svn I would appreciate if you could let me know if this fixes the problem.

    Could you also send me a simple .ma file that contains such a command? Or alternatively, could you let me know what you did that made Maya write out this option? Which version of Maya are you using?
    (I'd like to add a real test case to the unit tests)

    - Matthias -

     
  • Matthias Baas

    Matthias Baas - 2008-09-19
    • status: open --> closed
     
  • Matthias Baas

    Matthias Baas - 2008-09-19

    Oops, just as I submitted my previous message, I saw that you have actually attached a fix to the report. Thanks! It's actually the same what I did, so I guess the fix is all right. I also added some more options that were missing (I don't know if Maya would ever write them out, but you never know). And I saw another bug: disconnectAttr would have triggered an error. So I fixed that one as well.

     

Log in to post a comment.

Get latest updates about Open Source Projects, Conferences and News.

Sign up for the SourceForge newsletter:

JavaScript is required for this form.





No, thanks