#85 Unable to reference cewolf 'renderer' from another webapp

closed
nobody
None
5
2005-02-23
2004-06-29
Andy Brook
No

I have cewolf 10.x up and running as a deployed
webapp 'cewolf' via WSAD 5.x / WebSphere 5.1. I am
unable to deploy cewolf as a 'service renderer' and
reference from another webapp. Cewolf says its
misconfigured and should be marked as <loadonstartup>
which it is. I can even access the demo pages by using
another browser on :9080/cewolf.

Is cewolf envisaged as being run in this configuration?

Ill post back if I solve the issue

Discussion

  • Andy Brook

    Andy Brook - 2004-06-29

    Logged In: YES
    user_id=951871

    one part of the problem is that Configuration doesnt initialise
    its storage through initStorage. This leaves the way open for
    a NPE. I added a call to config.initStorage() which has solved
    that particular problem, but Im now getting Image expired
    messages.... more digging required.

     
  • Andy Brook

    Andy Brook - 2004-06-30

    Logged In: YES
    user_id=951871

    one part of the problem is that Configuration doesnt initialise
    its storage through initStorage. This leaves the way open for
    a NPE. I added a call to config.initStorage() which has solved
    that particular problem, but Im now getting Image expired
    messages.... more digging required.

     
  • Brian Fox

    Brian Fox - 2005-02-23
    • status: open --> closed
     

Log in to post a comment.

Get latest updates about Open Source Projects, Conferences and News.

Sign up for the SourceForge newsletter:





No, thanks