Hi Guys,
 
This is first time i am trying to label a tape for my backup pools when i enter label command from b console i have added the volumename and seletected the thursdaypool for labeling then i got the following error message
 
Connecting to Storage daemon DLT at 172.11.71103 ...
Sending label command for Volume "weeklypool" Slot 0 ...
block.c:782 Read error at file:blk 0:0 on device /dev/st0. ERR=Input/output error.
3000 OK label. Volume=weeklypool Device=/dev/st0
Catalog record for Volume "weeklypool", Slot 0  successfully created.
Requesting to mount DLT-VS160 ...
3001 Device /dev/st0 is mounted with Volume "weeklypool"
You have messages.
But when i type the list media command it is showing that pool correctly added
 
Pool: ThursdayPool
+---------+------------+-----------+----------+----------+--------------+---------+------+-----------+-----------+---------------------+
| MediaId | VolumeName | VolStatus | VolBytes | VolFiles | VolRetention | Recycle | Slot | InChanger | MediaType | LastWritten         |
+---------+------------+-----------+----------+----------+--------------+---------+------+-----------+-----------+---------------------+
|       1 | weeklypool | Append    |        1 |        0 |      432,000 |       1 |    0 |         1 | DLT       | 0000-00-00 00:00:00 |
+---------+------------+-----------+----------+----------+--------------+---------+------+-----------+-----------+---------------------+
 
PLease help me how to fix this error or this is problem with tape block size i really need help on this
 
Thanks


Win a BlackBerry device from O2 with Yahoo!. Enter now.