Hello people, I think something weird is going on. I started a backup the other night and decided to check the logs on how much it copied and how long it took. This the LOG file:

0       full    1077524329      1077525885      168394  11154824693     168394  11154824693     0       0       0       0       0       0       3       8209293332      0       0               1              
1       incr    1077525912      1077526288      0       0       0       0       0       0       0       0       0       0       3       0       0       1               1              
2       incr    1077526654      1077529449      361     579547804       112     10019245        399     569555804       0       0       0       0       3       5120681 158379562       1               1              
3       full    1077529981      1077535072      168555  11164956824     168543  11149311376     111     15845387        0       0       0       0       3       8214131767      1903948 0               1              
4       incr    1077701515      1077707064      533     605629100       101     15292800        639     590386318       0       0       0       0       3       10252141        177374926       1               1      

It was the last entry that I was concerned about - The entry in the Xfer log file says it has transferred 169mb (563mb uncompressed). I thought this was just a little bit weird because
I knew that it was only running for no more than an hour and half at the most, and the upload speed was no more than 15k/s. So, checking the times, I do the following:

expr 1077707064 - 1077701515 which eq 5549 (or 92 minutes).

So, 5549 seconds to do the transfer. I know that the transfer speed was going on average at about 15k a second, sometimes less, but never more. So the next equation:

expr 5549 \* 15 which eq 83235, or 83mb roughly.

So what's going on here? is BackupPC reporting an incorrect size in what is being transferred? I doubt the times would be incorrect...