Problem Importing IIS 7 Logs

2012-02-06
2012-10-11
  • Sergio Rocha

    Sergio Rocha - 2012-02-06

    Hi,

    I'm with a very strange problem, we have a hosting platform based in
    websitepanel and one Windows 2008 with IIS 7 we have a few sites that work
    normal and two that doesn't import the information. Since the planform
    configure all site with the same settings its hard to discovery way only fail
    in some sites.

    My configuration is:

    LogFormat = "date time s-sitename s-computername s-ip cs-method cs-uri-stem
    cs-uri-query s-port cs-username c-ip cs-version cs(User-Agent) cs(Cookie)
    cs(Referer) cs-host sc-status sc-substatus sc-win32-status sc-bytes cs-bytes
    time-taken"
    LogSeparator = " "
    DNSLookup = 1
    DirCgi = "/cgi-bin"
    DirIcons = "/icon"
    AllowFullYearView=3
    AllowToUpdateStatsFromBrowser = 0
    UseFramesWhenCGI = 1
    ShowFlagLinks = "en fr de it nl es"
    LogFile = "f:\HostingSpaces\xxxxxxx\xxxx\logs\W3SVC35\u_ex%YY-3%MM-3%DD-3.log"
    DirData = "F:\HostingSpaces\xxxxxxx\data"
    SiteDomain = "yyyyyyyy.com"
    HostAliases = localhost 127.0.0.1

    We are using awstats 7, Active Perl 64 bits.
    One of the strange behavior during the import is the hight number of drop
    records.

    Thanks in advance,

    Sérgio

     
  • Sergio Rocha

    Sergio Rocha - 2012-02-22

    Any clue!?

     
  • Jean-Luc

    Jean-Luc - 2012-02-23

    Hi Sérgio,

    Hard to tell. Please paste here a few lines from the log file.

    Jean-Luc
    InternetOfficer AWStats
    Services

     

Log in to post a comment.

Get latest updates about Open Source Projects, Conferences and News.

Sign up for the SourceForge newsletter:





No, thanks