Hi all!
 
I've compiled armboot V1.1.0 for the EPXA1 Board and it's working fine, but now I've troubble to get a Linux Kernel running.
 
I downloaded linux 2.4.19 and patched it with patch-2.4.19-rmk7.gz.
I'vo done these steps
 
make epxa1db_config
make dep
make zImage
 
My next steps
with zImage found in /arch/arm/boot/
 
mkimage -A arm -O linux -T kernel -C none -a 0x00a00000 -e 0x00a00000 -n linux -d zImage zImage.bin
 
on the EPXA1 Board
 
tftp a00000 zImage.bin
bootm a00000
 
Console output:
## Booting image at 00a00000 ...
   Image Name:   linux
   Image Type:   ARM Linux Kernel Image (uncompressed)
   Data Size:    616560 Bytes = 602 kB = 0 MB
   Load Address: 00a00000
   Entry Point:  00a00000
   Verifying Checksum ... OK
   Loading Kernel Image ... OK
 
Starting kernel ...
 
Uncompressing Linux.............................................. done, booting the kernel.
but then i get many senseless characters on the console and the board hangs :-(
 
I've verified that the code located in /arch/arm/kernel/head-armv.S is executed up to the call of start_kernel <b SYMBOL_NAME(start_kernel)> and it hangs....
 
And I'm not able to find the problem. Has anyone an idea how i could locate the problem? Or some steps that i can follow to track this problem down???
 
Thanks in advance....
Schachinger Martin
 
 

--
Martin Schachinger
DECOMSYS - Dependable Computer Systems
Stumpergasse 48/28, A-1060 Wien, Austria
Phone: +43 1 59983-91
Fax: +43 1 59983-18
mailto:schachinger@decomsys.com
http://www.decomsys.com