#15 IO error

closed-works-for-me
None
5
2006-11-23
2005-07-18
Anonymous
No

When run Archivemail gives an IO error. Bellow is the
it shows.

Traceback (most recent call last):
File "/usr/bin/archivemail", line 1298, in ?
main()
File "/usr/bin/archivemail", line 619, in main
archive(mailbox_path)
File "/usr/bin/archivemail", line 1036, in archive
_archive_mbox(mailbox_name, final_archive_name)
File "/usr/bin/archivemail", line 1097, in _archive_mbox
archive = ArchiveMbox(final_archive_name)
File "/usr/bin/archivemail", line 486, in __init__
self.__init_uncompressed(final_name)
File "/usr/bin/archivemail", line 504, in
__init_uncompressed
self.mbox_file = open(temp_name, "a")
IOError: [Errno 13] Permission denied:
'/tmp/tmpHKmQozarchivemail/tmp6NoIlwarchive'
Archivemail error: 256 (jp.baudoin, 2005-1-1)

Discussion

  • Nikolaus Schulz

    Nikolaus Schulz - 2006-11-08
    • assigned_to: nobody --> nikosch
    • status: open --> pending-works-for-me
     
  • Nikolaus Schulz

    Nikolaus Schulz - 2006-11-08

    Logged In: YES
    user_id=1594781

    This seems to be v0.6.1. I cannot reproduce this. Sparse information, anonymous bug reporter...
    Set status to pending, I guess we'll just let the bot close it if no one objects.

     
  • SourceForge Robot

    • status: pending-works-for-me --> closed-works-for-me
     
  • SourceForge Robot

    Logged In: YES
    user_id=1312539
    Originator: NO

    This Tracker item was closed automatically by the system. It was
    previously set to a Pending status, and the original submitter
    did not respond within 14 days (the time period specified by
    the administrator of this Tracker).

     

Get latest updates about Open Source Projects, Conferences and News.

Sign up for the SourceForge newsletter:





No, thanks