#6 Executing cgi scripts

open
nobody
5
2001-04-12
2001-04-09
No

I have installed v.1.2.2. I believe I have configured
the apache server as mentioned in the manual. The
domain name give is www.mysite.com. When I give
www.mysite.com on the browser (netscape) it shows me
the source code of inbound.cgi. When I try to execute
www.mysite.com/cgi-bin/om/admin/login.cgi, I get an
internal server error. What could be the problem. Can
some help asap.

Thanks in advance

Murali

Discussion

  • Muralidharan

    Muralidharan - 2001-04-09
    • priority: 5 --> 9
     
  • Nobody/Anonymous

    Logged In: NO

    www.mysite.com = your domain

     
  • Lee Herron

    Lee Herron - 2001-04-12
    • priority: 9 --> 5
     
  • Nick Baumberger

    Nick Baumberger - 2001-04-25

    Logged In: YES
    user_id=204157

    Hi

    Have a look at the error_log, probably there was a problem with accessing the database.

    Nick

     
  • Nobody/Anonymous

    Logged In: NO

    I'm having the same problem and it is with accessing the
    database. This is the error in the error_log file:

    [Mon Jun 4 08:32:11 2001] [error] [client 127.0.0.1]
    Premature end of script headers:
    /home/httpd/os_allcommerce/cgi-bin/om/admin/login.cgi
    DBI->connect(computers:localhost:3306) failed: Access denied
    for user: 'root@localhost' (Using password: YES) at
    /home/httpd/os_allcommerce/index.cgi line 306
    Can't call method "prepare" on an undefined value at
    /home/httpd/os_allcommerce/lib/state.pm line 1403.

    i'm being denied access and i don't know how to fix it. The
    user name should be 'root' and not 'root@localhost.com' i'm
    not sure where to fix or change this. Ugh!

    haxor_666@hotmail.com

     

Log in to post a comment.