#40520 Project web services: content posting question

closed
5
2003-03-11
2003-03-08
No

Hello, I have some problems uploading the files to my
web space. I did all the documents said, I connected
to the server through a ssh program and I could also
upload my files. The problem is that when I want to
view them (going to my URL) nothing is shown.
I used "home/groups/p/ph/php-one/htdocs/"
and "home/groups/p/ph/php-one/" as "Host default
directory" with iXplorer but I had the problem with
both of them. Hope you could help me with this issue.
Thanks.

Discussion

  • David Burley

    David Burley - 2003-03-09

    Logged In: YES
    user_id=597273

    Greetings,

    This canned response is used by the SourceForge.net team to
    convey information about how this Support Request will be
    handled. Please read the entirety of this comment before taking
    any further action; information enclosed in this comment will
    help you to ensure that you have an excellent support experience.

    The SourceForge.net team takes all reported issues seriously; we
    will work to provide you a complete, accurate, and timely
    response to your inquiry. Information about our support policies
    and procedures may be found at:
    https://sourceforge.net/docman/display_doc.php?docid=11230&group_id=1

    ABOUT THIS ISSUE: Based on the initial review of this request, we
    have determined that this issue will be considered to have
    Moderate Priority (this is signified by the summary line we use
    on this request, not by the Priority setting on this request).
    Issues within this category typically include service questions,
    usage problems, and specialized requests (such as those requiring
    significant administrative overview, or which require the
    development of a custom solution). A description of this class
    of issues may be found at:
    https://sourceforge.net/docman/display_doc.php?docid=11230&group_id=1#issueclass_moderate

    TRIAGE PROCESS: The initial review of this issue has resulted in
    a member of the SourceForge.net staff determining who should
    process this issue, and a change in the Priority, Summary,
    Assignee, Group and Category settings for this request. We use
    these settings solely for grouping purposes; as the submitter,
    you SHOULD NOT change any of these settings. Since we use all of
    these settings to group issues for faster response, you should
    understand that changing any of these settings (particularly the
    listed Priority setting) will result in significant delays in the
    processing of your request.

    WHAT TO EXPECT: Issues of this nature will typically be reviewed
    again by the assigned member of the SourceForge.net team within 5
    business days (the SourceForge.net team works at least Monday
    through Friday, 9am to 5pm Pacific, excepting holidays). Within
    our next response, we will typically request additional
    information about the problem you have reported, or provide you
    specific troubleshooting instructions. Please wait patiently for
    our next review of, and response to, this request.

    INQUIRING ABOUT THE STATUS OF THIS ISSUE: Should you have
    questions or concerns regarding the status of this issue, simply
    add a comment to this support request. All comments you post to
    this support request will be received by the SourceForge.net team
    member who has been assigned this issue. Please do not submit a
    second support request about this issue (add a comment to this
    request instead), and do not attempt to contact the assignee of
    this request via email; all additional information or comments
    about this request should be posted as a comment to this request.

    Thank you,

    SourceForge.net support

     
  • David Burley

    David Burley - 2003-03-09
    • milestone: --> Second Level Support
    • assigned_to: nobody --> burley
    • summary: Web space problem --> Project web services: content posting question
     
  • David Burley

    David Burley - 2003-03-11
    • status: open --> closed
     
  • David Burley

    David Burley - 2003-03-11

    Logged In: YES
    user_id=597273

    Greetings,

    Occasionally, it seems as though iXplorer is not in the
    correct working directory to upload the files. The key is to
    look at the log tabs and see what the error messaages are to
    ensure that you really are located where you think you are
    supposed to be.

    Please advise: What is the output of the log tabs in the
    Secure iXplorer interface? To respond, add a comment to this
    Support Request.

    Thank you,

    David Burley
    Second Level Support Technician, SourceForge.net
    burley@sourceforge.net

     

Get latest updates about Open Source Projects, Conferences and News.

Sign up for the SourceForge newsletter:





No, thanks