Kako kupljeno, tako prodano
-------------------------
"Normalno ne saljem obavijesti ove vrste, ali ova vijest dolazi od jedne jako dobre prijateljice
moje prijateljice, koja je pravnica i cini se kao interesantna mogucnost. Ako ona tvrdi da funkcionira, onda i funkcionira. U svakom slucaju, ne moze se nista izgubiti.
Ispricala mi je slijedece:
Ja sam pravnica i poznajem zakon. To je cinjenica. Nemojte se zavaravati, AOL i Intel drze svoja obecanja iz straha da budu dovedeni pred sud i konfrontirani s milionima, kako je Pepsi Cola nedavno ucinila sa General Electric-om.
Dragi prijatelji, ne smatrajte ovo za neku glupu salu. Bill Gates upravo brani svoje bogatstvo. Ako na to ne reagirate, moze vam kasnije biti zao.Windows je
jos uvijek najcesce koristen program. Microsoft i AOL upravo eksperimentiraju njime pomocu e-mailom poslanog teksta (e-mail beta test).
Ako ovu
postu posaljete prijateljima, Microsoft ce moci slijediti njezin trag dva tjedna. Svakoj osobi koja ovu obavijest posalje, Microsoft placa 245 eura. Za svaku osobu kojoj ste ovo poslali ali i koja to dalje proslijedi, placa Vam 243 eura. Za trecu osobu u nizu, Microsoft Vam placa 241 euro. Nakon dva tjedna ceVam se Microsoft obratiti s molbom o potvrdi postanske adrese da bi Vam poslao cek.
Ja sam ovo smatrala prevarom, ali dva tjedna nakon sto sam ovu poruku primila i poslala je dalje, zamolio me Microsoft za moju postansku adresu i d
obila sam cek na 24 800.- eura. Vi morate odgovoriti prije nego sto se ovaj test zavrsi. Ako netko od vas ima tu mogucnost, treba je iskoristiti.
Za Billa Gatesa su ovi troskovi za jednu natjecateljsku kampanju. Molim, posaljite ovu poruku na onoliko ljudi koliko je to
moguce. Trebalo bi da dobijete najmanje 10 000 eura. Ja ne bih prosljedivala ovu poruku dalje, ako od toga ne bih imala korist. Jedna poznanica moga oca koja se prije nekoliko mjeseci ovdje doselila, pokazala mi je, kad sam je posljednji put posjetila, njezin cek. Suma je iznosila 4 324,44 eura. Tetka jednog dobrog prijatelja, teta-Patricija koja radi za Intel, je upravo za dalje slanje ove poruke dobila cek u iznosu od 4.543,23 eura. Kao sto sam kazala, ja poznajem zakon i tocno je da Intel i AOL upravo pregovaraju o jednoj fuziji koja bi ih ucinila najvecim ponudivacem usluga na svijetu. Da bi potvrdili da je njihov program od svih najkoristeniji, provode ovaj test. Posto sam ovim zavrsila njemacki prijevod i poslala Vam ovu poruku, ostaje mi davjerujem da cete je i Vi dalje proslijediti i da nije neslana sala.
Ja sam probala, probajte i Vi! Sa Vase strane nije potrebno na tekstu nista mijenjati niti dodavati.
Jednostavno pritisnuti "Forward" i
poslati sto vecem broju primaoca.