#13 problems installing dwl-650+

closed
nobody
5
2004-01-18
2003-10-12
Anonymous
No

Hi,

I've recompiled the kernel to include the wireless
extensions. iwconfig still tells me that there are no
wireless extensions.

dmesg output:

init_module: acx100_pci: No devices found, driver not
installed.

start_net output:

./../src/acx100_pci.o: init_module: No such device
Hint: insmod errors can be caused by incorrect module
parameters, including invalid IO or IRQ parameters.
You may find more information in syslog or the output
from dmesg
Error while inserting module! Bailing...

Thanks for any help,

Delton
dcayetan@sbcglobal.net

Discussion

  • Nobody/Anonymous

    Logged In: NO

    I forgot to mention that I am running Mandrake 9.1

     
  • Nobody/Anonymous

    Logged In: NO

    I forgot to mention that I am running Mandrake 9.1

     
  • Andreas Mohr

    Andreas Mohr - 2003-10-16

    Logged In: YES
    user_id=132674

    Hi,

    please write EXACTLY what you did, and please post log messages.

     
  • R Colvin

    R Colvin - 2003-10-29

    Logged In: YES
    user_id=889609

    I guess you are still able to connected to the WWW? If so
    read through this help page:
    http://www.houseofcraig.net/acx100_howto.php

     
  • Nobody/Anonymous

    Logged In: NO

    Just to make sure your OS sees it there, I'd try doing 'cat
    /proc/pci'...

     
  • Andreas Mohr

    Andreas Mohr - 2003-11-22

    Logged In: YES
    user_id=132674

    Assuming that the problem got fixed, closing.

     
  • Andreas Mohr

    Andreas Mohr - 2004-01-18
    • status: open --> closed
     
  • Andreas Mohr

    Andreas Mohr - 2004-01-18

    Logged In: YES
    user_id=132674

    Ooops, I didn't close it...

     

Get latest updates about Open Source Projects, Conferences and News.

Sign up for the SourceForge newsletter:

JavaScript is required for this form.





No, thanks