STD Foundation Classes Icon

Object oriented frameworks for PowerBuilder Classic and Appeon

User Ratings

★★★★★
★★★★
★★★
★★
3
1
0
0
0
ease 1 of 5 2 of 5 3 of 5 4 of 5 5 of 5 4 / 5
features 1 of 5 2 of 5 3 of 5 4 of 5 5 of 5 5 / 5
design 1 of 5 2 of 5 3 of 5 4 of 5 5 of 5 4 / 5
support 1 of 5 2 of 5 3 of 5 4 of 5 5 of 5 4 / 5
Write a Review

User Reviews

  • rbianco68
    1 of 5 2 of 5 3 of 5 4 of 5 5 of 5

    Great class library, one of the best I've used and I got it to work with PB11.5 with a few file tweaks, export the datawindows change 12 to 11 and make new project and workspace with same name app. For those looking for the database it's the easdemo.db the app uses EAS Demo DB V120 for the name and I've found the demo from PB126 works too.

    Posted 05/18/2015
  • dwivedivipin
    1 of 5 2 of 5 3 of 5 4 of 5 5 of 5

    Hi Chris, I couldn't find your blog on this where I can send you question I am trying to find. Sorry to write over here. My question is In powerbuilder, making incremental build of patch library (In my application we have a upatch.pbl) where we put the changed object we made and run the incremental build and create pbd file and send only this update.pbd file to client. This way we avoid to send all pbd to client. Now the problem is we get most of the time Bad Runtime Object Reference error 21. I don't understand why Powerbuilder have this issue. The solution which I know to copy all the reference objects in update library but this will increase the library size. Even we can not tell what reference would be missing until we test the whole application thoroughly. What is the best way to avoid this issue without adding reference object in upatch library. I would be really thankful to you. I had asked so many question and got respond to. I forget where I had post those question. Please send me the link where I can send you my PB issue question directly. Thanks, Vipin 469-3058208

    Posted 05/08/2015
  • tsmaniam
    1 of 5 2 of 5 3 of 5 4 of 5 5 of 5

    Downloaded Orderentry pbl and tested. Working fine in winform - in Webform only the login screen comes up, accepts pw but resets again and again - Not able to open the application

    Posted 10/09/2013
  • ritotsui1010
    1 of 5 2 of 5 3 of 5 4 of 5 5 of 5

    I downloaded the orderentry to try, but cannot start because no table structure. Where can I get it. Thanks!

    Posted 05/29/2013