Bugs Maximize Restore

Showing results of 49

# Summary Milestone Status Owner Created Updated
455 Error message window when sending e-mail Version_0.8.x open 2007-02-01 2012-10-09  
454 Forwarding does not work None open 2007-01-18 2012-10-09  
453 Sending problems and Duplicate email download Version_0.8.x open 2007-01-11 2012-10-09  
452 "Reply to" not correct Version_0.8.x open 2007-01-04 2012-10-09  
451 charset is allways iso-8859-1 Version_0.8.x open 2006-12-19 2012-10-09  
450 Generated HTML files Version_0.8.x open 2006-11-29 2012-10-09  
449 Repeated verification code popup with yahoo mail (beta) Version_0.8.x open 2006-10-02 2012-10-09  
448 Keep getting the same emails None open 2006-09-24 2012-10-09  
447 Sending images in body of e-mail None open 2006-09-20 2012-10-09  
446 repeat of downloads Version_0.8.x open 2006-09-02 2012-10-09  
445 YPops! is not compatible with Yahoo Mail Beta Version_0.8.x open 2006-08-12 2012-10-09  
441 Pb with email coming from GMAIL None open Don Beusee 2006-06-22 2012-10-09  
438 Getting some rejected email Version_0.8.x open Anuj Seth 2006-03-07 2012-10-09  
435 failure to retrieve emails occasionally Version_0.7.x open Don Beusee 2006-02-25 2012-10-09  
423 YPOPs! doesn't load E-Mails with large attachments Version_0.7.x open Don Beusee 2005-09-11 2012-10-09  
417 HTTP Proxy server options Version_0.7.x open Anuj Seth 2005-08-05 2012-10-09  
413 ypops.log created when option to create log is unchecked Version_0.7.x open Don Beusee 2005-05-21 2012-10-09  
411 segfault on error 999 None open K.Shyam 2005-05-16 2012-10-09  
408 Failed compile on linux Version_0.7.x open K.Shyam 2005-03-29 2012-10-09  
397 Some text attachments loosing ^M None open Daniel Bryg 2005-02-03 2012-10-09  
374 Tray icon does not reappear after Explorer crash Version_0.6 open Anuj Seth 2004-07-18 2012-10-09  
367 fails to get mail after hibernation Version_0.6 open Anuj Seth 2004-06-23 2012-10-09  
353 Problems w. WinXP Fast User Switching Version_0.6 open Neil Marko 2004-01-17 2012-10-09  
334 Startup should be Current_User\...\Run vs. Programs\Startup Version_0.4.x open Neil Marko 2003-08-01 2012-10-09  
<< < 1 2 (Page 2 of 2)