#348 Problem with TCP library on Windows 2000 Server ?

Version_0.4.x
closed
Anuj Seth
None
5
2012-10-09
2003-10-12
Dan
No

In either 0.46 or 0.50 when I try and start a session on
either POP3 or SMTP I get the following problem.
YahooPops seems to processing every character I send
without waiting for an End of Line.

Normally I would blaim my terminal emulator, but I have
tried two different ones and they both do the same
thing, also I can telnet to other sites and mail gateways
just fine.

Oh, and of course my e-mail client doesn't work with
Yahoo Pops either. looks like a problem with the
communication module Yahoo Pops uses and something
in my Windows 2000 server build - anyone else seen
this, any ideas??

Thanks, Dan

---- Direct connect logs (local echo on)--------

telnet 127.0.0.1 110

+OK POP3 YahooPOPs! proxy ready
u-ERR Unknown AUTHORIZATION state command
s-ERR Unknown AUTHORIZATION state command
e-ERR Unknown AUTHORIZATION state command
r-ERR Unknown AUTHORIZATION state command
-ERR Unknown AUTHORIZATION state command
d-ERR Unknown AUTHORIZATION state command
a-ERR Unknown AUTHORIZATION state command
n-ERR Unknown AUTHORIZATION state command
c-ERR Unknown AUTHORIZATION state command
-ERR Unknown AUTHORIZATION state command

telnet 127.0.0.1 25

220 YahooPOPs! Simple Mail Transfer Service Ready
he500 Command not recognized
lo500 Command not recognized
500 Command not recognized
500 Command not recognized
t500 Command not recognized
est500 Command not recognized
500 Command not recognized

Discussion

  • Anuj Seth
    Anuj Seth
    2004-05-23

    Logged In: YES
    user_id=157315

    The way YP has been written, it does not work with the
    telnet client. You will need to use an email client.

    Please log a bug report regarding the email client that is not
    working with YP.

    By the way, a new version, 0.6, is going to be released soon.
    Do give that a try to see if your email client functions
    correctly.

    Thanks!