Learn how easy it is to sync an existing GitHub or Google Code repo to a SourceForge project! See Demo

Close

#3193 Webmin Servers link to main host always uses port 80

1.430
closed-fixed
Jamie Cameron
5
2008-09-05
2008-09-05
Eric Julson
No

When connecting to other Webmin servers via the Webmin Servers Index module, the Webmin Servers link displays on the main navigation but always uses port 80 to get back to the original host.

I'm using port 443 for this server, so it seems like the link back to the host server should be the following:

https://server.domain.tld:443/

but the destination of the link that is displayed is:

https://server.domain.tld:80/ (results in broken link)

In my case I do not have port 80 in use anywhere on any of the Webmin servers so I can't figure out why it always wants to use this port to get back to the original host.

http://doxfer.com/Webmin/WebminServersIndex#Using_server_tunnels

Discussion

  • Jamie Cameron
    Jamie Cameron
    2008-09-05

    • status: open --> closed-fixed
     
  • Jamie Cameron
    Jamie Cameron
    2008-09-05

    Logged In: YES
    user_id=129364
    Originator: NO

    Thanks, this is a bug in Webmin. It only happens for some browsers, as most send the port as part of the HTTP request, which Webmin then uses when constructing the return URL. If not sent, it falls back to using port 80, which is wrong.

    I will fix this in the next release.

     
  • Eric Julson
    Eric Julson
    2008-09-06

    Logged In: YES
    user_id=2205798
    Originator: YES

    Thank you!