#304 Cannot add Tasks

Release_1.3
unread
nobody
windows
8
2012-11-21
2012-11-07
Elias Kekakos
No

Hello,
I cannot insert a task. When I close the application I am getting a message to see the log file and when I am opening the application I am getting another message
UNICODEDECODEERROR: ASSCI CODEC CANNOT DECODE BYTE 0xf0 IN POSITION 6: ORDINAL NOT IN RANGE (128)
I follow one suggestion by deleting the INI file but with no results.

Elias Kekakos

1 Attachments

Discussion

  • Aaron Wolf
    Aaron Wolf
    2012-11-07

    • priority: 1 --> 8
     
  • Elias Kekakos
    Elias Kekakos
    2012-11-08

    To make my problems clear. 1st I cannot add Tasks. I am adding categories but when I am tring to add a task nothing is happening. 2nd When I am closing the application I am getting a message to see the log file which I am sending to you and 3rd when I am opening the application after the exit I am getting the error message which I already have send you.
    Please give me an answer the soonest possible.
    Thanks
    Elias Kekakos

     
    Attachments
  • Frank Niessink
    Frank Niessink
    2012-11-09

    Hi Elias,

    Can you please set the language of Task Coach to English, restart Task Coach and then try to open your task file again? Does that help?

    Thanks, Frank

     
  • This looks like 1306. Are you using 1.3.20 ?

     
  • Elias Kekakos
    Elias Kekakos
    2012-11-20

    Hello, I am using the 1.3.20. It does not work even when I am using the english language. I have installed in 2 PCs and it does not work to both of them.

     
  • Elias Kekakos
    Elias Kekakos
    2012-11-20

    Strange thinks happening. I create a category then I add a task but nothing can been seen but you can see in the taskbar that there are tasks somewhere in the grid. I can select the invesible task and do all the things. But I cannot see the tasks and the errors when I close and open the application, exist.

     
  • Aaron Wolf
    Aaron Wolf
    2012-11-20

    Are you doing any filtering?

    Two thoughts:
    Check the fonts and other appearance settings in the preferences
    also, go to view>filter>clear all filters

    Just brainstorming about possible issues.

     
  • Looks like another issue with date rendering. I'll try the Greek locale.

     
  • Elias Kekakos
    Elias Kekakos
    2012-11-21

    It is not filters. I am getting errors during loading the DB and during closing the app. Look the attachments.

     
    Attachments
  • I can reproduce this; working on it.