#106 the user.pref setting doesn't work

closed-fixed
None
5
2005-03-08
2005-01-19
hjheins
No

Hello,

I installed Squirrelmail version 1.44rc1.
I can not get the locale preference setting for users
(the one in data/<username>.pref ) working. I installed
the conplete locale pack, but Squirrelmail keeps
defaulting to en_US.
Also changing the global lang. setting in the
Squirrelmail config. doesn't do anything.

Hendrik-Jan

Discussion

<< < 1 2 (Page 2 of 2)
  • Tomas Kuliavas
    Tomas Kuliavas
    2005-01-31

    • assigned_to: nobody --> tokul
     
  • hjheins
    hjheins
    2005-01-31

    Logged In: YES
    user_id=376580

    Ah yes,

    you are right. I must have missed that part when I went
    through the wiki.
    The fix in 1.5 also works well.
    Thank you for your trouble!

    I guess this bug can be closed?

    Hendrik-Jan

     
  • Logged In: YES
    user_id=620333

    Tomas, can this be closed as vendor specific issue?

     
  • Tomas Kuliavas
    Tomas Kuliavas
    2005-02-21

    Logged In: YES
    user_id=225877

    On Sunday (2005-02-27) I'll post batch of patches for stable
    on devel list. One of the patches will close this issue.

    My current plan for Sunday:
    * solving this issue
    * solving charset conversion issue in ldap
    * display of error messages in address book init

     
  • Tomas Kuliavas
    Tomas Kuliavas
    2005-03-08

    • status: open --> closed
     
  • Tomas Kuliavas
    Tomas Kuliavas
    2005-03-08

    • status: closed --> closed-fixed
     
  • Tomas Kuliavas
    Tomas Kuliavas
    2005-03-08

    Logged In: YES
    user_id=225877

    fixed in 1.4.5cvs

     
<< < 1 2 (Page 2 of 2)