Work at SourceForge, help us to make it a better place! We have an immediate need for a Support Technician in our San Francisco or Denver office.

Close

forumer.com & 2 part subdomain fetch bug

Help
DarkCoder2
2007-12-03
2013-05-30
  • DarkCoder2
    DarkCoder2
    2007-12-03

    I am having a problem connecting to forumer.com forums.
    It seems that for some reason snoopy doesn't like there 2 part subdomains.

    Everything seems fine, the headers say the correct address, and the _connect command host variable is the correct host.
    However for some reason the page i get back is not the expected one, but the page i would get if i took the first subdomain pointer away.

    I will show you an example domain.
    The UERL "pcgaming.4.forumer.com"

    The resulting snoopy headers in my app are.
    The connect host variable: pcgaming.4.forumer.com 80
    The snoopy headers:
    Send Start=============================
    0: GET / HTTP/1.1
    1: User-Agent: Snoopy
    2: Host: pcgaming.4.forumer.com:80
    3: Accept: text/xml,application/xml,application/xhtml+xml,text/html;q=0.9,text/plain;q=0.8,image/png,*/*;q=0.5
    4: Accept-Language: en-gb,en;q=0.5
    5: Accept-Charset: ISO-8859-1,utf-8;q=0.7,*;q=0.7
    6: Keep-Alive: 300
    7: Connection: Close
    Send End==============================
    Recv Start=============================
    0: HTTP/1.1 200 OK
    1: Date: Mon, 03 Dec 2007 19:37:52 GMT
    2: Server: Apache/2.0.52 (CentOS)
    3: Content-Length: 3845
    4: Connection: close
    5: Content-Type: text/html; charset=UTF-8
    Recv End==============================

    However, the page i receive is the page i get if i use "4.forumer.com", and never the desired page on any forumer forums.

    Can anyone offer a solution?
    Thanks.