im not sure what may be causing the problem

but sort your top list by cpu and make sure it really is apache or mysql or a child of one or something. find out exactly what program is causing the problem.

does the page load like usual?

does this also happen with an attribute?

On 10/9/06, Hughes-Jehan Vibert <hjv@laposte.net> wrote:
Hi,

We've got problems with smw, but I think it's the configuration of
our server.

When I create a simple relation in the wiki, our CPU us grow and stay
at this level permanently...

top - 01:04:55 up  6:18,  1 user,  load average: 3.02, 3.01, 2.46
Tasks: 108 total,   4 running, 104 sleeping,   0 stopped,   0 zombie
Cpu(s): 77.7% us,  1.3% sy,  0.0% ni, 19.1% id,  1.8% wa,  0.0% hi,
0.0% si
Mem:   3106312k total,  1339136k used,  1767176k free,    88184k buffers
Swap:  4088500k total,        0k used,  4088500k free,   485116k cached

then I restart apache and mysql:

top - 01:06:56 up  6:20,  1 user,  load average: 2.19, 2.86, 2.48
Tasks:  84 total,   1 running,  83 sleeping,   0 stopped,   0 zombie
Cpu(s): 12.0% us,  0.6% sy,  0.0% ni, 85.0% id,  2.4% wa,  0.0% hi,
0.0% si
Mem:   3106312k total,   804360k used,  2301952k free,    88192k buffers
Swap:  4088500k total,        0k used,  4088500k free,   485628k cached

It's sytematic...

Did someone have an idea to help us? we use the last, and upgraded
smw version, but I'm sure smw in not the problem.

Kind regards,

Hughes-Jehan



-------------------------------------------------------------------------
Take Surveys. Earn Cash. Influence the Future of IT
Join SourceForge.net's Techsay panel and you'll get the chance to share your
opinions on IT & business topics through brief surveys -- and earn cash
http://www.techsay.com/default.php?page=join.php&p=sourceforge&CID=DEVDEV
_______________________________________________
Semediawiki-devel mailing list
Semediawiki-devel@lists.sourceforge.net
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/semediawiki-devel