Blank page after enable Auth_System

BASE-user
Manaenkov
2007-05-08
2013-06-03
  • Manaenkov
    Manaenkov
    2007-05-08

    Hi!

    Without Auth all work's good. When set Use_Auth_System to 1 i get blank page after login.
    i set debug and when login to system recive:

    (mysql): SELECT vseq FROM `schema`  
    --------------------------------------------------------------------------------

    --------------------------------------------------------------------------------
    (mysql): SELECT vseq FROM `schema`  
    --------------------------------------------------------------------------------

    --------------------------------------------------------------------------------
    (mysql): SELECT vseq FROM `schema`  
    --------------------------------------------------------------------------------

    --------------------------------------------------------------------------------
    (mysql): SELECT * from base_users where base_users.usr_login ='user';  
    --------------------------------------------------------------------------------

    Warning: mysql_query(): 37 is not a valid MySQL-Link resource in /srv/www/adodb/drivers/adodb-mysql.inc.php on line 499
    :

          ADOConnection._Execute(SELECT * from base_users where base_users.usr_login ='user';, false) % line  891, file: adodb.inc.php
       ADOConnection.Execute(SELECT * from base_users where base_users.usr_login ='user';) % line  203, file: base_db.inc.php
    baseCon.baseExecute(SELECT * from base_users where base_users.usr_login ='user';) % line   63, file: base_auth.inc.php
    BaseUser.Authenticate(user, 11111) % line   50, file: index.php

    Fatal error: Call to a member function RecordCount() on a non-object in /srv/www/htdocs/base/includes/base_db.inc.php on line 481

    also, a can't modify users property - blank page.

    OS: Suse 10, php5, apache2, mysql 5.0.18, adodb 494.

    help please!

     
    • Kevin Johnson
      Kevin Johnson
      2007-05-08

      Is the base_user table in the database?

      Kevin

       
      • Manaenkov
        Manaenkov
        2007-05-08

        Yes, and all user i've add in that table....

         
        • Kevin Johnson
          Kevin Johnson
          2007-05-08

          Can you try running the query that was logged directly into the mysql client?

          Thanks
          Kevin

           
    • Manaenkov
      Manaenkov
      2007-05-09

      You mean "SELECT * from base_users where base_users.usr_login ='user'"?

      All work's:

      SELECT *
      FROM base_users
      WHERE base_users.usr_login = 'user'
      LIMIT 0 , 30

          usr_id  usr_login           usr_pwd                 usr_name  role_id  usr_enabled 
            2       user    b0baee9d279d34fa1dfd71aadb908c3f    user      10         1

       
    • Tito
      Tito
      2007-06-27

      Hy there,

      the smae problem with opnesuse 10.2
      After turning the error reporting in php I get this.

      Fatal error: Call to a member function RecordCount() on a non-object in /srv/www/htdocs/base/includes/base_db.inc.php on line 481

      also the base_user table is in the database and snort is writing. I have enabled cookies in Firefox.

      I have removed the  Auth_System and created and admin and user account with success, but still can not log in. Any ideas

      regards

      Tito