My problem is this, I just install SBCL 1.0.29, in /usr/local:

INSTALL_ROOT=/usr/local sudo sh install.sh

I have an Intel MacBook, with OS X 10.5. At the end of the installation I get the following message:

SBCL has been installed:
binary /usr/local/bin/sbcl
core and contribs in /usr/local/lib/sbcl/


And aparently everything is fine, but when I try to run sbcl I get this error:

(progn (load "/Library/Application Support/Aquamacs Emacs/SLIME/swank-loader.lisp" :verbose t) (funcall (read-from-string "swank-loader:init")) (funcall (read-from-string "swank:start-server") "/var/folders/xa/xaxgji46FmOJfRG2eRG5K++++TI/-Tmp-/slime.1517" :coding-system "iso-latin-1-unix"))

This is SBCL 1.0.29, an implementation of ANSI Common Lisp.
More information about SBCL is available at <http://www.sbcl.org/>.

SBCL is free software, provided as is, with absolutely no warranty.
It is mostly in the public domain; some portions are provided under
BSD-style licenses.  See the CREDITS and COPYING files in the
distribution for more information.
fatal error encountered in SBCL pid 1534:
can't load .core for different runtime, sorry


Error opening /dev/tty: Device not configured
Welcome to LDB, a low-level debugger for the Lisp runtime environment.
ldb> unknown command: ``(progn''
ldb> unknown command: ``:coding-system''
ldb> ldb>


What is this? How can I solve it? I already try downloading the source, and installing the source, but it still don't work.

If I run the previous version that I have install (23) it works just fine. I have this other one in: ~/usr/local/

Can somebody help me? Any ideas of what might be happening?

Thank you!

Guido