Hi,


We already have Saxon 8.7.3 running on our system for more then a year. Till a few days ago, we had no problems at all, but that changed Tuesday.

When running 'validate', I got following message

license file saxon-license.xml not found
java.lang.RuntimeException: Error: license file saxon-license.xml not found. Tried in C:\Documents and Settings\dev_ethaens\My Documents\My Downloads\Saxon\Saxo
n88\bin/saxon-license.xml and in C:\Documents and Settings\dev_ethaens\My Documents\My Downloads\Saxon\Saxon88\saxon-license.xml
        at com.saxonica.validate.DotNetVerifier.loadLicense(DotNetVerifier.java:70)
        at com.saxonica.validate.PlatformVerifier.displayLicenseMessage(PlatformVerifier.java:74)
        at com.saxonica.validate.SchemaAwareConfiguration.displayLicenseMessage(SchemaAwareConfiguration.java:135)
        at com.saxonica.Validate.doValidate(Validate.java:207)
        at cli.Saxon.Cmd.DotNetValidate.Main(Unknown Source)
Fatal error during validation: Error: license file saxon-license.xml not found.
Tried in C:\Documents and Settings\dev_ethaens\My Documents\My Downloads\Saxon\Saxon88\bin/saxon-license.xml and in C:\Documents and Settings\dev_ethaens\My Doc
uments\My Downloads\Saxon\Saxon88\saxon-license.xml

I can only assume something is missing or not configured correctly anymore, but I don't know what this could be.

The .NET framework 1.1 and related SDK are installed; the PATH and SAXON_HOME variables are containing the correct values...

Question(s): what can cause this kind of error, what can we check furthermore?


Regards,

Edwin Thaens
Application Engineer
Komatsu Europe N.V.
Mechelsesteenweg 586, 1800 Vilvoorde, Belgium
tel.:32(0)2/2552464