It now works OK.  The problem I think was that I had one of the target files open in another application.  I'd certainly downloaded the files described where they're separately referenced by the link text "example" at http://quexf.sourceforge.net/node/16.  (Though that shouldn't affect the copies in the 'forbidden' hive.)  At any rate, success followed the closing of a lot of browser windows.

Regards,

David

--- On Tue, 27/12/11, David Powell <david@powell-au.net> wrote:

From: David Powell <david@powell-au.net>
Subject: [Quexf-discuss] quexf 1.12.2 under xampp: error loading the provided test_original files
To: quexf-discuss@lists.sourceforge.net
Received: Tuesday, 27 December, 2011, 7:35 PM

I know Windows isn't the preferred platform, but hope that I could be pointed in the right direction.
 
I downloaded the most recent xampp-packaged distribution of queXF (1.12.2).  I'm aware that this is a bit behind the latest Linux distribution, but that's OK for now.
I installed to C:\.
 
I had a previous "...AMP" (BitNami Wampstack) running Apache and MySQL services, which initially prevented me from getting MySQL to start under xampp.  When I stopped these, I was able to proceed to the queXF initial display (after starting xampp's mySQL and Apache).
 
At http://localhost/forbidden/quexf, I selected "Import a new form from a PDF file" (the initial option in the left navigation).
I selected the pair of files test_original.pdf and test_original.xml (respectively) for the two fields "Select PDF file to create from:" and "(Optional): Select banding XML file:".
I located these at C:\xampp\htdocs\forbidden\quexf\doc .
 
Instead of a success message, I got the following when I hit the button "Upload form":
 
BARCODE: 00000101BARCODE: 00000102

Failed to insert new questionnaire. Could have conflicting page id's

This was confusing, as I thought it was a clean installation.
 
I went to phpmyadmin and typed
SELECT TABLE_NAME, TABLE_ROWS
FROM INFORMATION_SCHEMA.TABLES
WHERE TABLE_SCHEMA = 'quexf'
AND TABLE_ROWS >0
LIMIT 0 , 30

It indicated that only two tables had data:
boxgrouptypes (7 rows)
verifiers (1 row).
 
I'm pretty new to the ..AMP environment, although have had experience with other web apps and SQL databases.  Could I have a lead on why I'm stuck at this point?

(Very much appreciate the clean-minded work from my reading, by the way.)
 
Regards,

David

-----Inline Attachment Follows-----

------------------------------------------------------------------------------
Write once. Port to many.
Get the SDK and tools to simplify cross-platform app development. Create
new or port existing apps to sell to consumers worldwide. Explore the
Intel AppUpSM program developer opportunity. appdeveloper.intel.com/join
http://p.sf.net/sfu/intel-appdev

-----Inline Attachment Follows-----

_______________________________________________
Quexf-discuss mailing list
Quexf-discuss@lists.sourceforge.net
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/quexf-discuss