#31 cant load module (suse 8.1)

open
nobody
None
5
2002-12-02
2002-12-02
Anonymous
No

hi I was wondering if someone could please help me i cant seem load
the
quickcam driver "qce-ga-0.40c" i keep getting the same error (see
below)

hers the output from dmesg
-------------------------------------

usb.c: registered new driver serial
USB testing Class ff SubClass ff
USB Quickcam camera found using: $Id: quickcam.c,v 1.71
2001/04/03 21:19:14
jfcl
ere Exp $
quickcam: HDCS1000-sensor ident:10
quickcam: Photobit-sensor ident:00 10
unsupported sensor!
USB testing Class ff SubClass ff
USB Quickcam camera found using: $Id: quickcam.c,v 1.71
2001/04/03 21:19:14
jfcl
ere Exp $
quickcam: HDCS1000-sensor ident:10
quickcam: Photobit-sensor ident:00 10
unsupported sensor!
usbserial.c: USB Serial support registered for Generic
USB testing Class ff SubClass ff
USB Quickcam camera found using: $Id: quickcam.c,v 1.71
2001/04/03 21:19:14
jfcl
ere Exp $
quickcam: HDCS1000-sensor ident:10
quickcam: Photobit-sensor ident:00 10
unsupported sensor!
USB testing Class ff SubClass ff
USB Quickcam camera found using: $Id: quickcam.c,v 1.71
2001/04/03 21:19:14
jfcl
ere Exp $
quickcam: HDCS1000-sensor ident:10
quickcam: Photobit-sensor ident:00 10
unsupported sensor!
usbserial.c: USB Serial Driver core v1.4

my system details
------------------------
os = suse 8.1
kernel = 2.4.19-4GB
machine = i386
kde 3.0.3

any help would be greatly appreciated, as i have had a look at some of
the
arcives and could not find anything

Discussion

  • Logged In: NO

    I solved my problem on suse 8.0 by inserting in memory.c :
    #include <linux/highmem.h>
    HTH
    xandor