hi, Joel.
I think there are several ways to fix it( I do it under Debian):

1. Install mesa driver. it's the old way and always works well.
http://www.centos.org/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=16139

2. Download the driver from nvidia home,and install it.
It's the easiest way if you aren't familiar with CentOS.

http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us

3. Maybe Centos have made the rpm packages for nvidia drivers.
 So search it with "rpm" cmmand, then install it.

Hope help!

Cun Zhang


Message: 3
Date: Wed, 16 Dec 2009 12:34:59 +1300
From: Joel Tyndall <joel.tyndall@otago.ac.nz>
Subject: [PyMOL] FW: Slightly off topic
To: "pymol-users@lists.sourceforge.net"
<pymol-users@lists.sourceforge.net>
Message-ID:
<4528F8D469BACC498077D350651A72852E581CBE91@MAIL2.registry.otago.ac.nz>

Content-Type: text/plain; charset="us-ascii"

Thanks folks, will start with FC11

J

From: Joel Tyndall [mailto:joel.tyndall@otago.ac.nz]
Sent: Tuesday, 15 December 2009 4:33 p.m.
To: pymol-users@lists.sourceforge.net
Subject: [PyMOL] Slightly off topic

Hi folks,

Sorry for the off topic post. I have just got a new whizz bang laptop and I'm wondering whether I have gone too high spec. It is 64 bit LED ASUS ul50v series. I am running linux centos 5.4 but can't get the nvidia driver going (LED screen perhaps) and I just had an initial problem with pymol. (I want to run modeler, sybyl and gold also ) This is not to mention the fact that the kernel doesn't have wireless or Ethernet drivers.

Should I "downgrade" or persist.

Many thanks for comments

_________________________________
Joel Tyndall, PhD

Senior Lecturer in Medicinal Chemistry
National School of Pharmacy
University of Otago
PO Box 56 Dunedin 9054
New Zealand
http://www.researcherid.com/rid/C-2803-2008
Pukeka Matua
Te Kura Taiwhanga Putaiao
Te Whare Wananga o Otago
Pouaka Poutapeta 56 Otepoti 9054
Aotearoa

Ph / Waea +64 3 4797293
Fax / Waeawhakaahua +64 3 4797034
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
-------------- next part --------------
An embedded and charset-unspecified text was scrubbed...
Name: ATT00001.txt
-------------- next part --------------
An embedded and charset-unspecified text was scrubbed...
Name: ATT00002.txt