OK you can stop staring, as I said I have both CYG32 and CYG64, I've been trying to run CMAKE from
the mintty console, without the X-window substrata.  Now I went into Xindow/Xterm mode and it is working.
So I would predict you get into trouble like I had if you try cmake without starting X yet.  I'm ok now, I've compiled the
basic drivers and tested them.

On Fri, Jul 11, 2014 at 1:02 AM, Arjen Markus <Arjen.Markus@deltares.nl> wrote:

Hi Greg,


I am not sure why you would need –DCMAKE_HOST_UNIX at all – I have never needed it. My current system is Windows 7 with Cygwin 64-bits, so that is definitely not the same as your Windows XP system. That makes it a trifle complex to try and reproduce that part of your problem. I will stare at the output you attached and see if I can find the cause, as well as try whether the makefile problem occurs on my system.







From: Greg Jung [mailto:gvjung@gmail.com]
Sent: Friday, July 11, 2014 8:13 AM
To: plplot-devel@lists.sourceforge.net
Subject: [Plplot-devel] CMake 2.8, with plplot using CYGWIN.



I've been successful building plplot using mingw/msys and, armed with the cmake familiarity

I've acquired I went back to seehow far I can get with CYGWIN.

My hardware: Intel 64-bit dual-core, 6GB memory. (no virtualization)

C/D/E/F drives.  E: holds a WinXP 32-bit, C holds Win7 home premium

Cygwin(32) installation from Win-XP heavily loaded, cmake=2.8.9

Cygwin(64) 1.7.30 on Win7, gcc 4.8.2, cmake=2.8.12


I can't run cygwin32, as it stands, from the win7 system so I have to reboot into XP for that.


I keep a "Vanilla" cmake-2.8.12 for tests, otherwise my modifications are made in a few

files to help the Mingw/msys compilations proceed.  Another modification is needed to

catch CYGWIN, which I run with generator "Unix Makefiles" and -DCMAKE_HOST_UNIX=1

set (in my modified files I set this in CMakeUnixFindMake).



With a minimum number of found packages the cygwin64/cmake2.8.12+ configuration

looks healthy, ready to make xfig, wingcc and a few other drivers (Statis).  However I get a make error right off the bat, (operating on a recent svn snapshot)

lib/qsastime/CMakeFiles/deltaT-gen.dir/build.make:59: *** target pattern contains no '%'.  Stop.



  I find however different results in my older cygwin32/cmake-2.8.9 run, which didn't need any -DCMAKE_HOST_UNIX help, and proceeded quite far before

stopping. (At python).


cmake.out - 3 configurations copied from cmake-gui(2.8.12) window before generation.

make.out (short) make from this showing error on first item.


bldcyg32make.out - configuration and make output from the cygwin32/cmake-2.8.9 run (using windows XP)

DISCLAIMER: This message is intended exclusively for the addressee(s) and may contain confidential and privileged information. If you are not the intended recipient please notify the sender immediately and destroy this message. Unauthorized use, disclosure or copying of this message is strictly prohibited. The foundation 'Stichting Deltares', which has its seat at Delft, The Netherlands, Commercial Registration Number 41146461, is not liable in any way whatsoever for consequences and/or damages resulting from the improper, incomplete and untimely dispatch, receipt and/or content of this e-mail.