Hi Fly,

 

it looks to me you forgot a space in the command line. Now the configuration that was created is

“Debug-DBUILD_SHARED_LIBS=OFF’. And that would lead to a subdirectory of that name.

 

Add a space in the command-line just before –DBUILD_SHARED_LIBS=OFF and try again.

 

Regards,

 

Arjen

 

From: hubin [mailto:flyskillers@outlook.com]
Sent: Friday, October 18, 2013 4:00 PM
To: Arjen Markus; plplot-general@lists.sourceforge.net
Subject: RE: [Plplot-general] cmake bulid for .sln error

 

you know that I have got the .sln(vs2010),when i open the .sln ,click the INSTALL project then select build ,oh my god,I see 58 errors,i can't get the many useful info from the errors,the most important errors i think is" can't open file  ..\..\dll\Debug-DBUILD_SHARED_LIBS=OFF\plplotsudd.lib";you know i edit the command line twice,Then I got the  .sln;you say you are also shocked by the fact,so I think I got the wrong .sln;Any idea?

Regards

DISCLAIMER: This message is intended exclusively for the addressee(s) and may contain confidential and privileged information. If you are not the intended recipient please notify the sender immediately and destroy this message. Unauthorized use, disclosure or copying of this message is strictly prohibited. The foundation 'Stichting Deltares', which has its seat at Delft, The Netherlands, Commercial Registration Number 41146461, is not liable in any way whatsoever for consequences and/or damages resulting from the improper, incomplete and untimely dispatch, receipt and/or content of this e-mail.