I'm not sure, but I think the "plenv ()" call wants 4 major ticks. If you use 2006 instead of 2005 it will work...
This also goes for the "plwind ()" call, so I think it's a general thing that graphics bokses wants at least 4 major ticks to display proper.

I agree it's a bug...

Cheers,
Kåre

On Wed, 2008-03-05 at 12:41 +0200, Kaj Wiik wrote:
Forgot to mention library version:
5.6.1-11ubuntu1 (gutsy)

2008/3/5, Kaj Wiik <kaj.wiik@iki.fi>:
> Hi!
>
>  There seems to be a bug in the algorithm that determines the numeric
>  labes for axes. It is easier to show than explain.. This code:
>
>  use PDL;
>  use PDL::Graphics::PLplot;
>
>  plinit();
>  plenv(2003, 2005, 2003, 2005, 0, 0);
>  plend;
>
>  produces these labels:
>
>                    |
>   2005        +
>                    |
>   2005        +
>                    |
>   2004        +
>                    |
>   2004        +
>                    |
>   2003   ----+--------+--------+--------+--------+---
>                 2003    2004     2004     2005     2005
>
>  I guess they should read "2003  2003.5  2004  2004.5  2005".
>
>  Any suggestions?
>
>  Thanks,
>
> Kaj
>

-------------------------------------------------------------------------
This SF.net email is sponsored by: Microsoft
Defy all challenges. Microsoft(R) Visual Studio 2008.
http://clk.atdmt.com/MRT/go/vse0120000070mrt/direct/01/
_______________________________________________
Plplot-general mailing list
Plplot-general@lists.sourceforge.net
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/plplot-general