#245 seg fault in http error_log

Installation
closed
nobody
5
2012-10-11
2004-02-21
Mike Barsalou
No

I get a seg fault in the http error_log after
installing a fresh version of phpwiki 1.3.4 on a newly
installed Fedora FC 1.

I will be happy to provide any information that is
deemed pertinent to solve this problem.

Mike

Discussion

  • Logged In: YES
    user_id=252428

    Hrm. Need more info.

    Apache? Php Version? Database?

    Bets are this is a webserver or PHP problem and not phpwiki,
    but I'll try and help best I can.

     
  • Mike Barsalou
    Mike Barsalou
    2004-02-26

    Logged In: YES
    user_id=576697

    Apache 2.0.48
    php 4.3.4
    mysql 3.23.58

    This setup works for a project called drupal...I'm sure it
    is some config setting I need to change.

    It segfaults somewhere around the session_start(). Are
    there ways to debug the app to see what it is doing? I
    would gladly look at the debug logs if I knew how to
    generate them or even how to set them up.

     
  • Logged In: YES
    user_id=252428

    I use the IDE phpEd by Nusphere and the dbg module
    installed on apache to debug phpWiki. The dbg module on a
    production site is a big security hole. (obvious reasons)

    Try my installer+WikiSettings patch and see if it installs?

    The patch makes installing easy^Hier :)

     
  • Mike Barsalou
    Mike Barsalou
    2004-02-28

    Logged In: YES
    user_id=576697

    Sorry for being such a dolt, but where would I find your
    Installer+WikiSettings?

     
  • Mike Barsalou
    Mike Barsalou
    2004-02-29

    Logged In: YES
    user_id=576697

    SOLVED!

    I would still like to know where our Installer+WikiSettings
    are but I got it working.

    I fixed by installing 1.3.7....I guess 1.3.4 and my setup
    don't like each other.

    This will work for me though.