New install provides generic "Internal Server Error"

td_admin
2014-03-28
2014-04-22
  • td_admin
    td_admin
    2014-03-28

    After installing pH7 and removing the _install directory, attempts to hit the site I receive this content:

    ¡pH7! Social Dating CMS

    Internal Server Error

    The server encountered an error. This is most often caused by a scripting problem, a failed database access attempt, or other similar reasons.

    Nothing is being logged to the apache or varnish error logs.

    Since "some" pH7 code is being generated on the page, I'm inclined to beleive the issue is with pH7, and not apache or varnish.

    Is there a "debug" mode I can enable? I have "display errors" on in PHP, but I'm still not seeing anything.

     
    Last edit: td_admin 2014-03-28
  • Hi Ray,

    Sure, we've a debug mode.
    Please edit the ~/_YOUR-PROTECTED-FOLDER/app/configs/config.ini file
    Replace "environment = production" by "environment = development" at the beginning of the file.

    Refresh the page and please tell me the error.

     
  • td_admin
    td_admin
    2014-03-28

    Fatal error: Class 'DomDocument' not found in /data/htdocs/_protected/framework/Mvc/Router/FrontController.class.php on line 109

     
    Last edit: td_admin 2014-03-28
  • td_admin
    td_admin
    2014-03-28

    installing the php-dom package took care of the issue. THe front page of the site loads now, thanks.

     
    Last edit: td_admin 2014-03-28
  • OK! Your PHP installation was special because this class is installed by default.

     
  • Yuran
    Yuran
    2014-04-02

    Hi.
    The file ~ / _YOUR-PROTECTED-FOLDER/app/configs/config.ini - it simply does not exist in this directory. What else do advise? There is a directory _protected / app / configs / environment and there are all.env.php development.env.fp production.env.php What to do? Help me please ...

     
  • Please repeat the installation and check the Unix permissions.
    Please also read our documentation here: http://software.hizup.com/doc/en/install

     
  • Yuran
    Yuran
    2014-04-21

    Sorry for the inattention, the config.ini file exists. But now there was another problem - on the home page and on the issues the message admin123

    Whoops!

    Sorry, your pH7CMS License Key is incorrect!

    I'm testing the system on a local server http://open-server.ru (type wamp) on the local domain looks http://phcms

    What should be the license code and where can I get it?

     
  • Yuran
    Yuran
    2014-04-22

    Everything works, I understand. It was necessary to give the right folders 777 and files 666 in directiry _protected and public, and also comment in public/.htaccess at the top of those two lines
    #Options-MultiViews-Indexes
    #Options + FollowSymLinks

    Thanks

     
    Last edit: Yuran 2014-04-22