Hi,
 
I have a HP Gen-8 server blade(IPv6 machine) on which I have configured Openhpid
 
I have the openhpi.conf configured as shown below:
handler liboa_soap {
        entity_root = "{SYSTEM_CHASSIS, 1}"
        OA_User_Name = "tspuser"   # OA user name with admin privileges (required)
        OA_Password = "tspuser"  # OA password for above user (required)
        ACTIVE_OA = "5001:1111:5678:aaa0::2"  # Active OA hostname or IP address (required)
        #STANDBY_OA = "hostname" # Standby OA hostname or IP address (optional)
}
 
RPMs:
openhpi32-libs-3.2.1-3.el6.x86_64
openhpi32-3.2.1-3.el6.x86_64
 
When I try to run `hpiinv` command then I get the below error, Please let me know what might be going wrong.
 
[
root@hpe6tiamsn1> hpiinv
hpiinv - This program came with OpenHPI 3.2.1
SAF HPI Version B.03.02
(hpiinv:22316): transport-CRITICAL **: strmsock.cpp:462: connect failed.
 
(hpiinv:22316): baselib-CRITICAL **: session.cpp:247: Session: cannot open connection to domain 0.
 
(hpiinv:22316): client-CRITICAL **: clients.c:326: saHpiSessionOpen returns NO_RESPONSE
]
 
Contents of /var/log/messages :
Apr 16 17:42:57 hpe6tiamsn1 openhpid: transport: strmsock.cpp:558: accept failed.
Apr 16 17:58:23 hpe6tiamsn1 openhpid: transport: strmsock.cpp:558: accept failed.
Apr 16 18:00:01 hpe6tiamsn1 openhpid: oa_soap: oa_soap_callsupport.c:978: OA SOAP error 146: An error occurred while communicating with the other Onboard Administrator.
Apr 16 18:00:01 hpe6tiamsn1 openhpid: oa_soap: oa_soap_discover.c:1380: Get OA Info failed
Apr 16 18:00:01 hpe6tiamsn1 openhpid: oa_soap: oa_soap_discover.c:440: Failed to discover OA
Apr 16 18:00:01 hpe6tiamsn1 openhpid: oa_soap: oa_soap_discover.c:332: Discovery failed for active OA 5001:1111:5678:aaa0::2:443
Apr 16 18:03:09 hpe6tiamsn1 kernel: usb 3-1: USB disconnect, device number 2
Apr 16 18:03:19 hpe6tiamsn1 openhpid: ssl: oh_ssl.c:527: Socket connect failed with error: No route to host
Apr 16 18:03:19 hpe6tiamsn1 openhpid: oa_soap: oa_soap_callsupport.c:647: oh_ssl_connect() failed
Apr 16 18:03:19 hpe6tiamsn1 openhpid: oa_soap: oa_soap_callsupport.c:836: failed to communicate with OA during login
Apr 16 18:03:19 hpe6tiamsn1 openhpid: oa_soap: oa_soap_callsupport.c:537: OA login failed for server 5001:1111:5678:aaa0::2:443
Apr 16 18:03:19 hpe6tiamsn1 openhpid: oa_soap: oa_soap_utils.c:255: hpi_con intialization for OA - 5001:1111:5678:aaa0::2 has failed
Apr 16 18:03:19 hpe6tiamsn1 openhpid: oa_soap: oa_soap_utils.c:163: STANDBY_OA entry is not present in conf file
Apr 16 18:03:19 hpe6tiamsn1 openhpid: oa_soap: oa_soap_utils.c:895: Get OA SOAP info failed
Apr 16 18:03:19 hpe6tiamsn1 openhpid: oa_soap: oa_soap_discover.c:246: Discovery failed for OA 5001:1111:5678:aaa0::2:443
Apr 16 18:04:48 hpe6tiamsn1 openhpid: transport: strmsock.cpp:558: accept failed.
Apr 16 18:04:49 hpe6tiamsn1 kernel: openhpid[11520] general protection ip:7f9398e1a73b sp:7fff022509b0 error:0 in libc-2.12.so[7f9398da2000+18b000]
Apr 16 18:09:06 hpe6tiamsn1 openhpid: transport: strmsock.cpp:558: accept failed.
 
 
From the documentation I see that SA_ERR_HPI_NO_RESPONSE error is returned when ‘Non FRU resources fails /temporary communication failure’. Is this related to the above error seen?
 
 
Regards
Naveen S