wrong clock in gui

fchasseux
2012-01-29
2013-06-12
  • fchasseux
    fchasseux
    2012-01-29

    Hi,
    I am testing mxHero in front of a personal Zimbra7.1.4 server  and I have a wrong time in the gui.
    I am in France.
    The server (ubuntu10.04 on Xenserver6) got the good time but in "last hour graph" i have +1 hour. (for example I see 15H00 but it's only 14H00)
    Can anyone tell me where I can correct this ?

    Thanks

     
  • Hi. At this point nxhero server needs to run with central time zone +00:00.
    Also the webconsole will use your computer time zone to display, that time zone could be anyone.

     
  • fchasseux
    fchasseux
    2012-02-10

    Thanks for the explanation.

    So I have modify my timezone file and put Europe/London instead of Europe/Paris.

    And now the graph work much better.
    In fact, I was unable to draw the 48h graph with the Europe/Paris parameter and now it's ok.

    Thanks guys

     
  • Guy
    Guy
    2013-02-25

    Hello,

    I have the same problem, is there another way to fix it without changing my time zone server ?

    Best regards,

     
  • Bruno Santos
    Bruno Santos
    2013-02-25

    For now there's no way.

     
  • Guy
    Guy
    2013-02-25

    Is the solution in a jar file ? and which one if it exists ?

     
  • Ok lets try this:
    on the /etc/init.d/mxhero command add to the java process call the -Duser.timezone=UTC

    Them on mysql In my.cnf:

    timezone = UTC

    That should work, let me know if helps!