Work at SourceForge, help us to make it a better place! We have an immediate need for a Support Technician in our San Francisco or Denver office.

Close

Created new murmur server and have a problem

Help
brandon
2013-07-04
2013-07-05
  • brandon
    brandon
    2013-07-04

    I just recently made a murmur server hosting on my computer and all was fine i could connect until i tried to use the address i got from my dns forwarding (cause i have a dynamic ip) and i could no longer connect to the server from my pc, it keeps saying connection failed: connection refused but when other people try to connect using the same settings as me it works fine for them, and now even if i go back to the exact same settings as before that worked i still cant connect. here is what my .ini looks like if its of help

    database=
    dbus=session
    icesecretwrite=
    welcometext="Welcome to the Exitium Server.Enjoy your stay!"
    port=64738
    host=
    bandwidth=72000
    users=100
    allowhtml=true
    registerName=Exitium Mumble
    registerPassword=secret
    registerUrl=http://www.exitium.us
    registerHostname=exitium.no-ip.biz
    [Ice]
    Ice.Warn.UnknownProperties=1
    Ice.MessageSizeMax=65536

    and that is everything that isnt commented out

     
    Last edit: brandon 2013-07-04
  • So you are in LAN with the server? if you are, try connect using LAN addresses instead "exitium.no-ip.biz:64738"
    But anyway it should work with global and LAN address.
    Like i have done server in LAN but made portforvard and DNS forward to server in LAN, for me i can use the DNS address or LAN address.