Stuttering Robot Voices

Help
2012-12-26
2012-12-27
  • GB_Fisherman
    GB_Fisherman
    2012-12-26

    Hi,

    For the past couple of days I've been having a mumble issue across many servers. When 2 or more people talk at the same time my sound goes stutter-y and like a robot between the two (or more) people. A second user on a different system has no problems on the same mumble servers on our same network.

    So i would believe that its a client issue, I have fiddled with the audio settings with regards to the jitter, compression, etc etc. and had no luck. Just such an odd problem as I've used mumble for over a year with no issues. All settings were originally set to default as well.

    Found another user on this forum with a similar (if not the same) problem.
    http://sourceforge.net/p/mumble/discussion/492607/thread/11c47ea5/

    I have re-installed mumble a couple of times (although server favourites remain?!) to have no luck.

    Any help would be greatly appreciated!

     
    • That is a bandwidth problem on the client side. usually temporary.

      Signature


      Wayne McMichael . www.waynemcmichael.com


      From: GB_Fisherman [mailto:gbfisherman@users.sf.net]
      Sent: 26 December, 2012 10:42 AM
      To: [mumble:discussion]
      Subject: [mumble:discussion] Stuttering Robot Voices

      Hi,

      For the past couple of days I've been having a mumble issue across many
      servers. When 2 or more people talk at the same time my sound goes stutter-y
      and like a robot between the two (or more) people. A second user on a
      different system has no problems on the same mumble servers on our same
      network.

      So i would believe that its a client issue, I have fiddled with the audio
      settings with regards to the jitter, compression, etc etc. and had no luck.
      Just such an odd problem as I've used mumble for over a year with no issues.
      All settings were originally set to default as well.

      Found another user on this forum with a similar (if not the same) problem.
      http://sourceforge.net/p/mumble/discussion/492607/thread/11c47ea5/

      I have re-installed mumble a couple of times (although server favourites
      remain?!) to have no luck.

      Any help would be greatly appreciated!

      Stuttering
      https://sourceforge.net/p/mumble/discussion/492607/thread/0d3d7fef/?limit=2 5#1c6e Robot Voices


      Sent from sourceforge.net because you indicated interest in
      https://sourceforge.net/p/mumble/discussion/492607/

      To unsubscribe from further messages, please visit
      https://sourceforge.net/auth/prefs/

       
  • GB_Fisherman
    GB_Fisherman
    2012-12-27

    Ok thanks the reply, hopefully my ISP will sort themselves out!