Learn how easy it is to sync an existing GitHub or Google Code repo to a SourceForge project! See Demo

Close

#545 only white page after submit

None
open
nobody
None
1
2014-10-18
2014-06-07
Anonymous
No

i am using mrbs for a while. and now we are on a new server. all works good but only one problem:
after an user make a new booking and click on submit, then comes only a white page and in the adressbar is: \calendar\edit_entry_handler.php
otherwise the user comes back to the calendar overview.

Is this a server problem? how can i solve this problem?

Discussion

  • A white page is usually caused by a PHP error. Have you made any edits to edit_entry_handler.php, or one of the files that it includes?

    Campbell

     

  • Anonymous
    2014-06-07

    no changes made. the boooking is made but i see only a white page.
    which php setting can result this error?
    maybe I need to change the setting on the server? because on the old server all works fine.

    All other mrbs functions are well!

     
    Last edit: Anonymous 2014-06-07
  • John Beranek
    John Beranek
    2014-06-07

    You need to look in your web server error log for what the error is.

     

  • Anonymous
    2014-06-07

    thanks for the hint.
    File does not exist: /home/www/kalender/js/noty

    Failed loading /usr/local/ZendGuardLoader-php-5.4-linux-glibc23-x86_64/php-5.4.x/ZendGuardLoader.so

    noty is now up, but the error still here.
    But what is: ZendGuardLoader ? it is required for mrbs?

     
    Last edit: Anonymous 2014-06-07

  • Anonymous
    2014-06-08

    ZendGuardLoader is now installed. but the error with the white page is the same.
    in the error log no errors!
    in the access log i have:
    - [08/Jun/2014:09:09:33 +0200] "GET /kalender/index.php HTTP/1.1" 302 20 "-" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:29.0) Gecko/20100101 Firefox/29.0"
    - [08/Jun/2014:09:09:33 +0200] "GET /kalender/week.php?year=2014&month=06&day=08&area=1&room=45320 HTTP/1.1" 200 3498 "-" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:29.0) Gecko/20100101 Firefox/29.0"
    - [08/Jun/2014:09:09:35 +0200] "GET /kalender/week.php?year=2014&month=06&day=15&area=1&room=45320 HTTP/1.1" 200 3910 "http://xyz.com/kalender/week.php?year=2014&month=06&day=08&area=1&room=45320" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:29.0) Gecko/20100101 Firefox/29.0" xyz.com
    - [08/Jun/2014:09:09:35 +0200] "GET /kalender/week.php?year=2014&month=06&day=22&area=1&room=45320 HTTP/1.1" 200 3884 "http://xyz.com/kalender/week.php?year=2014&month=06&day=15&area=1&room=45320" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:29.0) Gecko/20100101 Firefox/29.0" xyz.com
    - [08/Jun/2014:09:09:36 +0200] "GET /kalender/week.php?year=2014&month=06&day=29&area=1&room=45320 HTTP/1.1" 200 3886 "http://xyz.com/kalender/week.php?year=2014&month=06&day=22&area=1&room=45320" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:29.0) Gecko/20100101 Firefox/29.0" xyz.com
    - [08/Jun/2014:09:09:38 +0200] "GET /kalender/edit_entry.php?area=1&room=45320&hour=15&minute=0&year=2014&month=06&day=25 HTTP/1.1" 200 2680 "http://xyz.com/kalender/week.php?year=2014&month=06&day=29&area=1&room=45320" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:29.0) Gecko/20100101 Firefox/29.0" xyz.com
    - [08/Jun/2014:09:09:38 +0200] "POST /kalender/edit_entry_handler.php HTTP/1.1" 200 76 "http://xyz.com/kalender/edit_entry.php?area=1&room=45320&hour=15&minute=0&year=2014&month=06&day=25" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:29.0) Gecko/20100101 Firefox/29.0" xyz.com
    - [08/Jun/2014:09:09:41 +0200] "POST /kalender/edit_entry_handler.php HTTP/1.1" 200 23 "http://xyz.com/kalender/edit_entry.php?area=1&room=45320&hour=15&minute=0&year=2014&month=06&day=25" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:29.0) Gecko/20100101 Firefox/29.0" xyz.com

    the same problem with the white page is also if i click on add entry and then click on go back. the go back link goes to the edit_entry_handler.php and only a white page is shown.

     
    Last edit: Anonymous 2014-06-08

  • Anonymous
    2014-10-18

    but i did not change the server. it was running OKAY for 2 months. Suddenly i got this problem now.

     


Anonymous


Cancel   Add attachments