Learn how easy it is to sync an existing GitHub or Google Code repo to a SourceForge project! See Demo

Close

#254 AJAX / Report Problem results in extremly slow browser

Future_Requests
open
nobody
Reports (1)
1
2012-11-25
2012-11-22
Anonymous
No

Hi there,

I have following problem: If I create a report (without the Summary), the Reports will be putted out, but then IE hangs / is extremly slow, scrolling takes about 5sec, etc.
I realized, that this is a AJAX Problem. If I disable Javascript, everything runs fine, but i can't show or hide the columns.
But if I create a Report WITH Summary, everythings will be displayed fine.

Enviornment is a local Network WITHOUT Internet access, tested with multiple browsers.

Any ideas?

Thanks and best regards

Mathias

Discussion

  • Are you running 1.4.8? If so, this is probably caused by a known problem that is fixed in 1.4.9. If you don't want to upgrade to 1.4.9 just yet then you can easily get round the problem by setting

    $zoneinfo_expiry = PHP_INT_MAX;
    

    Campbell

     

    • Anonymous
      2012-11-23

      Hi Campbell, many thanks for your answer! I'm running 1.4.8 and can't upgrade, too many changes ;)
      I forgot to write, that i've allready found this "solution" in the forum and tried it, but without success! You have any other idea?

      Thanks and best regards

      Mathias

       

  • Anonymous
    2012-11-23

    Hi Campbell, many thanks for your answer! I'm running 1.4.8 and can't upgrade, too many changes ;)
    I forgot to write, that i've allready found this "solution" in the forum and tried it, but without success! You have any other idea?

    Thanks and best regards

    Mathias

     
  • What version of IE are you running? Do you see the problem with other browsers? Can you turn on your JavaScript console in your browser and see if you are getting any error messages in there.

    Campbell

     

    • Anonymous
      2012-11-23

      Hi Campbell,

      We are running IE 6, 8 and 9. There is a message, but this appears also on other sites. I've added it to the attachments.

      Thanks for your help!

      Mathias

       

    • Anonymous
      2012-11-23

      Hm, is it possible, that i can't add an attachment as guest?
      The following error messages appears:
      HTML1202: Site is displayed in Compatiblity mode, because of a setting that enables compatiblity mode for intranet sites
      SEC7115: Formats :visited and :link only differs in color. Some formats couldn't be applied on :visited

       
  • Can you try installing a vanilla 1.4.9 in a different web directory (but in the same environment) and running against a test set of tables on the same SQL server and see if you still get the problem?

    Thanks,

    Campbell

     


Anonymous


Cancel   Add attachments