#285 /media/cdrom not found ...

v1.0 (example)
open
5
2008-04-06
2008-04-06
Javier Fafián
No

Hi, i booted with standar morphix iso morphix-livekiosk.iso, i found this error and the mainmodule isn't found.

Doing mkdir /media; mkdir /medir/cdrom and executing the morphix init.d script -didn't remember its name now- system boots ok.

Sorry for my bad english, but it's the only one i have :-) and good job!, interesting proyect

Discussion

    • assigned_to: nobody --> bmsleight
     
  • Logged In: YES
    user_id=97489
    Originator: NO

    Hey Javier,

    Could you let us know which version of LiveKiosk you are using? Is it a release-version? In that case, I'm assigning this to bmsleight.

    If you tried an autobuild please try the one built today. There have been a few changes over the last week that might have broken stuff.

    cheers,

    Alex

     
  • Javier Fafián
    Javier Fafián
    2008-04-06

    Logged In: YES
    user_id=2055737
    Originator: YES

    I have followed the instructions in the howto "HowTo: Building a new LiveCD in two commands

    ", and building it for myself.

    Now i downloaded the last xmls: basemod-2.6.23-2008-04-06_0018.xml and morphix-gnome-2008-04-06_0025.xml build again and getting the same error c&p:

    mount: mount point /media/cdrom does not exist.

    No MainModules found on connected devices
    No MainModules found

    ¿ May be my fault ?

    Thanks !

     
  • Logged In: YES
    user_id=97489
    Originator: NO

    Hi Javier/brigo,

    Finally got around to looking into this, sorry for the very long delay. It was indeed a very minor (dependancy) error that caused this, and it has now been fixed in the package repository (morphix-base-scripts 0.5-73). The latest autobuilds have the fix included.

    cheers & thanks,

    Alex