Having an issue trying to get Subversion access to work with mod_security. Access to Subversion works great when I have ModSecurity disabled, but when I enable it, I get the error:

PUT of '/svn/TestRepo/!svn/wrk/..../trunk/file1': 403 Forbidden ( http://www.<mydomain>.com)

I have the following rules setup for ModSecurity:

# Enable mod_security
SecFilterEngine On

# Retrieve request payload
SecFilterScanPOST On

# Reasonable automatic validation defaults
SecFilterCheckURLEncoding On
SecFilterCheckCookieFormat Off
SecFilterNormalizeCookies Off
SecFilterCheckUnicodeEncoding Off

# Accept almost all byte values
SecFilterForceByteRange 0 255

# Reject invalid requests with status 403
SecFilterDefaultAction deny,log,status:403

# Only record the relevant information
SecAuditEngine RelevantOnly
SecAuditLog /var/log/httpd/audit_log

# Where to store temporary and intercepted files
SecUploadDir /var/log/httpd/files
# Do not store intercepted files for the time being
SecUploadKeepFiles Off

# Use 0 for the debug level in production
# and 4 for testing
SecFilterDebugLog /var/log/httpd/modsec_debug_log
SecFilterDebugLevel 4

SecServerSignature "Microsoft-IIS/5.0"

==== END =====

And the following rule specified for the location where the Subversion repository is:

<Location /svn/TestRepo>
  SecFilterInheritance OFf

  DAV svn
  SVNPath /usr/local/src/TestRepository

  <LimitExcept GET PROPFIND OPTIONS REPORT>
  AuthType Basic
  AuthName "Subversion Repository"
  AuthUserFile /etc/httpd/passwd/passwords
  Require valid-user
  </LimitExcept>

</Location>

==== END ====

Any help appreciated.

THanks
Bryce