Asus RT-N66U no led off

Anonymous
2012-12-08
2013-05-30

  • Anonymous
    2012-12-08

    Hi, I managed to install mjpg-streamer to my RT-N66U router (using this tutorial http://forums.smallnetbuilder.com/showthread.php?p=53659#post53659) and it's working great,  I uncommented led=off but the led remains allways on, even if is no stream in the browser. I have a Logitech C270 camera.

    I can't change any settings in CONTROL options, always get -1 response.
    http://i49.tinypic.com/24x4b2h.png

    If I try to start from terminal with this command, I get error, may be something driver related?
    admin@(none):/tmp/mnt/sda1/asusware/sbin# /opt/sbin/mjpg_streamer -i "/opt/etc/webcam/input_uvc.so -d /dev/video
    0" -o "/opt/etc/webcam/output_http.so -p 9999 -w /opt/etc/webcam/www"
    MJPG Streamer Version.: 2.0
    i: Using V4L2 device.: /dev/video0
    i: Desired Resolution: 640 x 480
    i: Frames Per Second.: 5
    i: Format…………: MJPEG
    ERROR opening V4L interface: No such device or address
    Init v4L2 failed !! exit fatal
    i: init_VideoIn failed

     

  • Anonymous
    2012-12-12

    I managed to start with this command:
    admin@(none):/tmp/home/root# /opt/sbin/mjpg_streamer -i "/opt/etc/webcam/input_u
    vc.so -d /dev/video0 -l off" -o "/opt/etc/webcam/output_http.so -p 9999 -w /opt/
    etc/webcam/www"
    MJPG Streamer Version.: 2.0
    i: Using V4L2 device.: /dev/video0
    i: Desired Resolution: 640 x 480
    i: Frames Per Second.: 5
    i: Format…………: MJPEG
    o: www-folder-path…: /opt/etc/webcam/www/
    o: HTTP TCP port…..: 9999
    o: username:password.: disabled
    o: commands……….: enabled

    But the led still don't turning off