Actually I should be embarrassed to reply because after looking at the code I realized that 3 songs are needed for the album to show up with the same artist in each case (I think year is also important).  The latter is not the case when I loaded a compilation CD with different artists and years.  Once I changed the artists to 'Various' and picked a year then up popped the album.
 
Thanks for the help, the player works great!
 
Peter
----- Original Message -----
From: David Norwood
To: misterhouse-users@lists.sourceforge.net
Sent: Tuesday, December 30, 2003 14:27
Subject: Re: [misterhouse-users] MP3 Player - Old and New

When you click on All Songs do you see that track listed with a title, but no artist or album info? 
David
 
----- Original Message -----
From: Phantom Automation
To: misterhouse-users@lists.sourceforge.net
Sent: Friday, December 26, 2003 6:51 PM
Subject: [misterhouse-users] MP3 Player - Old and New


Could not send the track (too large) so I took a screen shot of the WinAmp Tag Editor displaying the tag data of a track that will not display.
 
Peter
----- Original Message -----
From: David Norwood
To: misterhouse-users@lists.sourceforge.net
Sent: Monday, December 22, 2003 4:11 PM
Subject: Re: [misterhouse-users] MP3 Player - Old and New

Send me one of the tracks with tags that don't get recognized and I'll take a look at it.  I worked on the Winamp script this weekend and fixed the problem with the new web interface.  The new misterhouse release has my fixes. 
David
 
----- Original Message -----
From: Phantom Automation
To: misterhouse-users@lists.sourceforge.net
Sent: Sunday, December 21, 2003 5:46 PM
Subject: [misterhouse-users] MP3 Player - Old and New

Few questions on both these.
 
The orginal MP3 Player works very well but the database seems to not handle albums well.  I have a number of albums defined in the tags but the mp3 player only picks up a few (cant see the logic between those it displays and those it doesnt).
 
All other functions work ok.
 
The new player I ahve not been having much luck with.  When I try to use it I get the following:
 
'The mp3 player is not currently running on the system' message twice in large letters at the top of the brower window and the name of the curently playing song in WinAmp at the bottom.
 
Peter