HI Km,

 

I’ll CC the dev list on this as I was complaining about something similar a few weeks ago with that list:

 

I’m subscribed to mantis-help from 3 different email addresses (using 3 different providers). So far I’ve only received emails from you to 1 of those addresses, and looking at the time stamps, it would appear to indicate the emails were sent 7-8 hours ago.

 

19/05/2014 16:31 – is the user list working?

19/05/2014 14:15 – Custom field not filtering right when searching on view issuages page

 

Prior to that, your last email is over a month ago:

 

02/04/2014 13:31 - Question about Product Build field

 

Paul

 

From: KM [mailto:info4km@yahoo.com]
Sent: 19 May 2014 16:30
To: mantis-help
Subject: [mantisbt-help] is the user list working?

 

I am just sending this a s a test.  I sent some email but it didn't seem to appear out there - really just checking.

thank you

 

From: KM <info4km@yahoo.com>
To: KM <info4km@yahoo.com>; mantis-help <mantisbt-help@lists.sourceforge.net>; Help with Mantis <mantisbt-help@lists.sourceforge.net>
Sent: Wednesday, March 19, 2014 2:10 PM
Subject: Re: [mantisbt-help] no colors on my graphs - all black and white (mantis 1.2.16)

 

for now I can leave it configured as bundled.

 

Another FYI - projects with a smaller amount of categories display all the graphs.  I think it has to do with some category limit that will fit in the space or something.  

 

KM

 

From: KM <info4km@yahoo.com>
To: mantis-help <mantisbt-help@lists.sourceforge.net>; Help with Mantis <mantisbt-help@lists.sourceforge.net>
Sent: Wednesday, March 19, 2014 2:00 PM
Subject: Re: [mantisbt-help] no colors on my graphs - all black and white (mantis 1.2.16)

 

 

I should clarify.... after clicking the "Graphs" link on the view issues page all of the graphs are black and white.  The summary graphs are in color although some are crowded together and illegible. 

 

We are currently using jpgraph so I have the plugin configured that way.

 

Note that when I choose "bundled" the colors work.   However for any of the graphs off the view issues page that are by category - that part of the graph does not display.  I just get an x where the picture should be.

 

Again thx in advance.

KM

 

From: KM <info4km@yahoo.com>
To: mantis-help <mantisbt-help@lists.sourceforge.net>
Sent: Wednesday, March 19, 2014 1:02 PM
Subject: [mantisbt-help] no colors on my graphs - all black and white (mantis 1.2.16)

 

Hi,

I updated mantis from 1.1.7 to 1.2.16.  I have the mantis graph plugin installed.  I am using jgraph and the graphs now appear.  However they are all in black.   for example the different states are all black instead of colored as they used to be. 

Anyone have any ideas what to look for?

Thanks in advance.

KM


------------------------------------------------------------------------------
Learn Graph Databases - Download FREE O'Reilly Book
"Graph Databases" is the definitive new guide to graph databases and their
applications. Written by three acclaimed leaders in the field,
this first edition is now available. Download your free book today!
http://p.sf.net/sfu/13534_NeoTech
_______________________________________________
mantisbt-help mailing list
mantisbt-help@lists.sourceforge.net
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/mantisbt-help

 

------------------------------------------------------------------------------
Learn Graph Databases - Download FREE O'Reilly Book
"Graph Databases" is the definitive new guide to graph databases and their
applications. Written by three acclaimed leaders in the field,
this first edition is now available. Download your free book today!
http://p.sf.net/sfu/13534_NeoTech

 

_______________________________________________
mantisbt-help mailing list
mantisbt-help@lists.sourceforge.net
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/mantisbt-help