By the way, is it normal that lspci do not reply  that it’s a wireless device and not only “Netwrok Controller: Atheros Communication Inc. Device 002a”

 

Seb

 

From: Cayetanot, Sebastien
Sent: Tuesday, March 26, 2013 1:07 PM
To: 'madwifi-users@lists.sourceforge.net'
Subject: Issue to see ath0 after building madwifi on Debian

 

Hi All,

 

I’m currently facing an issue to get ath0 up and ready to be used.

 

I have a laptop using the debian 5 with a kernel 2.6.26-2-686

 

I have downloaded linux header/src for this kernel.

 

I have followed the madwifi starting guide to get the driver source and tools packages, I have build the drivers and ath_pci.ko and ath_hal.ko are both built.

 

I have used the command “modprob ath_pci” to load the driver (and also using the insmod command for ath_hal an ath_pci).

 

But I still not see the interface ath0 using the iwconfig or “ifconfig –a” tools.

 

I have checked using “lspci” that an Atheros card is listed and it’s the case. Netwrok Controller: Atheros Communication Inc. Device 002a

 

Any idea?

 

Seb

---------------------------------------------------------------------
Intel Corporation SAS (French simplified joint stock company)
Registered headquarters: "Les Montalets"- 2, rue de Paris,
92196 Meudon Cedex, France
Registration Number:  302 456 199 R.C.S. NANTERRE
Capital: 4,572,000 Euros

This e-mail and any attachments may contain confidential material for
the sole use of the intended recipient(s). Any review or distribution
by others is strictly prohibited. If you are not the intended
recipient, please contact the sender and delete all copies.