Hi,

Hoping someone can help me.

I'm using WinLIRC with a MCE USB receiver and blaster, and MCEVISTA64.DLL, on a Win7 PC.

I've successfully recorded my tv remote, and can control the TV using WinLIRC.
Likewise, i've successfully recorded my stereo remote, and can control my stereo using WinLIRC.
Love it!

But i'm having issues with my Kent HeatPump (ADH-004).  I can record the remote no problem (config below), but using Transmit, its not controlling the HeatPump at all.

What are the next steps I should try?   I'm a bit at a loss what to try next :(

Config file from IRRecord below:

Thankyou very much in advance!

Kind Regards,
Aaron.


begin remote

  name  heatpump
  bits           32
  flags SPACE_ENC
  eps            30
  aeps          100

  header       4405  4270
  one           561  1616
  zero          561   513
  ptrail        565
  pre_data_bits   16
  pre_data       0xB24D
  gap          19312
  min_repeat      1
  toggle_bit_mask 0x30309090

      begin codes
          On                       0x3FC00CF3
          17                       0x3FC00CF3
          18                       0x3FC01CE3
          19                       0x3FC03CC3
          20                       0x3FC02CD3
          21                       0x3FC06C93
          22                       0x3FC07C83
          23                       0x3FC05CA3
          24                       0x3FC04CB3
          25                       0x3FC0CC33
          26                       0x3FC0DC23
          27                       0x3FC09C63
          28                       0x3FC08C73
          29                       0x3FC0AC53
          30                       0x3FC0BC43
          Off                      0x7B84E01F
      end codes

end remote

This email with any attachments is confidential and may be subject to legal privilege.
If it is not intended for you please reply immediately, destroy it and do not copy, disclose or use it in any way.