On Tue, Jun 30, 2009 at 11:23 AM, waqar afridi <afridi.waqar@gmail.com> wrote:


On Mon, Jun 29, 2009 at 10:45 PM, Mimi Zohar <zohar@linux.vnet.ibm.com> wrote:
On Mon, 2009-06-29 at 19:14 +0600, Shaz wrote:

> On Mon, Jun 29, 2009 at 7:13 PM, Shaz <shazalive@gmail.com> wrote:
>
>
> Yes the scripts are there.

In each of the scripts, there is a line:
'source `dirname $0`\/ima_setup.sh'.
Could you try replacing 'source' with './' like:
./`dirname $0`\/ima_setup.sh'

I tried that and the result was

# ./ima_tpm.sh
./ima_tpm.sh: 164: setup: not found

It did solved the source not found error. but the setup not found error still exists. May some thing wrong with ima_setup?
Thanx

Almost forgot, the output of ./runltp -f ima is

**************************************************************************************************************************************************************************

remove test cases which require the block device.
You can specify it with option -b
-e LOG File: /root/Desktop/ltp/ltp-full-20090531/results/LTP_RUN_ON-2009_Jun_30-11h_28m_35s.log
-e FAILED COMMAND File: /root/Desktop/ltp/ltp-full-20090531/output/LTP_RUN_ON-2009_Jun_30-11h_28m_35s.failed
Running tests.......
<<<test_start>>>
tag=ima01 stime=1246339716
cmdline="  ima_measurements.sh"
contacts=""
analysis=exit
initiation_status="ok"
<<<test_output>>>
/root/Desktop/ltp/ltp-full-20090531/testcases/bin/ima_measurements.sh: 170: .//root/Desktop/ltp/ltp-full-20090531/testcases/bin/ima_setup.sh: not found
/root/Desktop/ltp/ltp-full-20090531/testcases/bin/ima_measurements.sh: 171: setup: not found
<<<execution_status>>>
duration=0 termination_type=exited termination_id=0 corefile=no
cutime=0 cstime=0
<<<test_end>>>
<<<test_start>>>
tag=ima02 stime=1246339716
cmdline="  ima_policy.sh"
contacts=""
analysis=exit
initiation_status="ok"
<<<test_output>>>
/root/Desktop/ltp/ltp-full-20090531/testcases/bin/ima_policy.sh: 158: .//root/Desktop/ltp/ltp-full-20090531/testcases/bin/ima_setup.sh: not found
/root/Desktop/ltp/ltp-full-20090531/testcases/bin/ima_policy.sh: 159: setup: not found
<<<execution_status>>>
duration=0 termination_type=exited termination_id=0 corefile=no
cutime=0 cstime=0
<<<test_end>>>
<<<test_start>>>
tag=ima03 stime=1246339716
cmdline="  ima_tpm.sh"
contacts=""
analysis=exit
initiation_status="ok"
<<<test_output>>>
/root/Desktop/ltp/ltp-full-20090531/testcases/bin/ima_tpm.sh: 163: .//root/Desktop/ltp/ltp-full-20090531/testcases/bin/ima_setup.sh: not found
/root/Desktop/ltp/ltp-full-20090531/testcases/bin/ima_tpm.sh: 164: setup: not found
<<<execution_status>>>
duration=0 termination_type=exited termination_id=0 corefile=no
cutime=0 cstime=0
<<<test_end>>>
<<<test_start>>>
tag=ima04 stime=1246339716
cmdline="  ima_violations.sh"
contacts=""
analysis=exit
initiation_status="ok"
<<<test_output>>>
incrementing stop
/root/Desktop/ltp/ltp-full-20090531/testcases/bin/ima_violations.sh: 178: .//root/Desktop/ltp/ltp-full-20090531/testcases/bin/ima_setup.sh: not found
/root/Desktop/ltp/ltp-full-20090531/testcases/bin/ima_violations.sh: 179: setup: not found
<<<execution_status>>>
duration=0 termination_type=exited termination_id=0 corefile=no
cutime=0 cstime=0
<<<test_end>>>
INFO: ltp-pan reported all tests PASS
LTP Version: LTP-20090531
       
       ###############################################################"
       
            Done executing testcases."
            LTP Version:  LTP-20090531
       ###############################################################"

**********************************************************************************************************************************************************

I have bold out the a few lines.
 


Thanks!

Mimi







--
Waqar Afridi
Research Associate
Member of Security Engineering Research Group (SERG)
IM | Sciences Peshawar



--
Waqar Afridi
Research Associate
Member of Security Engineering Research Group (SERG)
IM | Sciences Peshawar