Error with metadata.class.php on line 572

2006-09-06
2013-04-25
  • Mr.Christian
    Mr.Christian
    2006-09-06

    Please help.

    I am using the following:

    Version 1.2.0
    Mac Server OSX 1.4
    MySQL
    ImageMagick

    I am getting the following error on new photos added. It's not every photo either just some. I know it must be something with the metadata. It only happens when you try to view the image. The thumb version is still available. Here is a screen shot of the error:

    http://www.nwipp.com/linpha/linpha_meta_error.html

    I have recreated everything including the thumbs and metadata using "create_all_thumbs.php".

    Any help would be greatly appreciated.

    Thanks very much.

     
    • Mr.Christian
      Mr.Christian
      2006-09-06

      Sorry that OSX 10.4 (duh, my bad).

       
    • Mr.Christian
      Mr.Christian
      2006-09-07

      I have discovered that if I turn off the "Show EXIF information by default" I can view the full size images. This seems to work just fine aside from being able to search or see any EXIF data of course. Since most of our searches are based either on the EXIF or photo name this is a bit of an issue but not a show stopper, yet.

      Cheers.

       
      • your are sure you have updated linpha correctly? and that no files are missing?

        if you do a new clean install (for example in another folder and another database) does it work?

        flo

         
        • Mr.Christian
          Mr.Christian
          2006-09-08

          Ok it was me all the time. I was missing some files during the update.

          Thanks you guys rock.